Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl Optisch 0.75m Audioquest Pearl Optisch 0.75m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 2900
Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Digitale coax kabels van Audioquest zijn ontworpen om vervorming over een extreem grote bandbreedte te minimaliseren. 3500
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2795

DENON DCD-800NE Zilver

Art.nr: DCD-800NE Zilver
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Luister naar audio met hoge resolutie en professioneel gereproduceerde nummers met de Denon DCD-800NE cd-speler met geïntegreerde USB-poort. Advanced AL32 Processing Plus in combinatie met een innovatieve circuitstructuur zorgt ervoor dat opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-800NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen aan de versterker en de USB-poort ondersteunt weergaven met hoge resolutie tot PCM192/24 en DSD 2,8 MHz/5,6 MHz. Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. En met meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van audiocomponenten kun je erop vertrouwen dat het hoogwaardige Denon-geluid je verwachtingen overtreft.

Nieuwe functies
 
 
•••
ADVANCED AL32 PROCESSING PLUS.
De DCD-800NE is voorzien van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste analoge golfvormreproductie van Denon. Advanced AL32 Processing Plus gebruikt algoritmen die gegevens interpoleren en audiobronnen met hoge resolutie ondersteunen. Het algoritme voegt de punten toe die zowel voor als na grote hoeveelheden gegevens zouden moeten bestaan. Dit egaliseert de golfvorm en herstelt informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave die vrij is van interferenties, in het lagere bereik zeer expressief is en het originele geluid echt eer aan doet. Luister naar nummers zoals de artiest voor ogen had.
 
 
Trillingsbestendig ontwerp voor zuiver geluid
Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. Voedingstransformatoren zijn aan de onderkant van de DCD-800NE en direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. Door de transformator te verlagen wordt de trilling rondom het chassis verminderd. Dit leidt tot een zuiver geluid.
DAC-masterklokontwerp
Om de digitale circuits nauwkeurig op elkaar af te stemmen, behandelt het DAC-masterklokontwerp van de DCD-800NE de DAC als master wanneer er kloksignalen worden aangeleverd. De masterklok is van uitstekende kwaliteit en ligt direct naast de DAC, die jitter onderdrukt en een zo precies mogelijke D/A-omzetting garandeert. Het vormt het referentiekader voor halfgeleiderbediening en optimaliseert het digitale audiocircuit. De twee geïntegreerde klokoscillatoren verminderen faseruis, waarbij elke oscillator zich op een andere samplingfrequentie richt (44,1 kHz en 48 kHz). De DAC Master Clock is uitstekend geschikt voor samplingfrequenties van 44,1 kHz tot 192 kHz en zelfs tot DSD 5,6 MHz, zonder afronding.
Geavanceerd circuit met geminimaliseerde signaalpaden
De circuitpatronen in de DCD-800NE zijn zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te maken. Dankzij kortere circuits worden storingen tussen de circuits en de linker- en rechterkanalen verminderd en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd. Als resultaat produceren de circuitpaden in de DCD-800NE een zuiver, zeer transparant geluid dat de originele opnames eer aan doet.
Pure Direct-modus
Luister met de Pure Direct-modus van de DCD-800NE. Dankzij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. Dit vermijdt enige DSP-verwerking die het geluid kan vervormen. Hierdoor hoor je een zuiver, gedetailleerd en accuraat geluid.
Optische en coaxiale digitale uitgangen
De DCD-800NE is voorzien van een optische en een coaxiale digitale uitgang om verbinding te maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.
Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie
Denon werd in 1910 opgericht en heeft en lange geschiedenis van 'primeurs' op het gebied van audiotechnologie: van Japans eerste audio-electronicafabrikant tot de productie van de eerste commerciële cd's. Deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio garandeert dat je bij iedere luisterervaring geniet van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.

Specificaties

Compatibiliteit CD's: CD/CD-R/RW/SACD/WMA/MP3
 /   /   /   /   / 
 /   /   /   /   / 
 /   /   /   /   / 
Data Disc Compatibility: DSD / WAV / ALAC
 /   / 
 /   / 

AL 32 Processing
Advanced AL32 Plus

 (Advanced)
DAC Master Clock DesignDAC Mode: USB/Coax/Optisch
 /   / 

 /   / 
Asynchrone USB modus (achterzijde)Bit-perfect transmissionUSB-B DSD Audio Streaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6


 / 
Signal isolator for DAC Mode operationNetvoedingstransformator: ringkern/E-I


-/o
Speciaal ontworpen componentenSymmetrische circuitindelingAluminium side panelsDisplay: Dimmer / Off

 / 

OVERIGEGescheiden gelijkrichterschakeling voor analoge en digitale circuitsScherm: dimmer/uit
 / 

o/o
WEERGAVEGeprogrammeerd afspelen
 / 
 / 
o/o
Herhalen: track/programma/A-BAfspelen in willekeurige volgordeIN-/UITGANGENAnaloog uit (cinch)
2ch
2ch.
2ch
Digitaal optisch In/Uit
 / 
 / 
 / 
Digitaal Coax In/Uit
 / 
 / 
 / 
Bemonsteringsfrequentie digitaal In


192 kHz / 24-bit
Vergulde cinchUSB-audio (voorzijde) / Made for iPod / Made for iPhone
 /   / 

 /   / 
USB type B ingang voor PC (achterzijde)USB-A: FLAC / WAV / AIFF / ALAC / DSD
 /   /   /   / 


Asynchrone USB modus (achterzijde)Bemonsteringsfrequentie USB type B In


192 kHz / 24-bit
USB-B DSD Audio Streaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6Hoofdtelefoon uitRemote Control Bus in / outVolumeregeling hoofdtelefoonSPECIFICATIESLoopwerk

Slot in
SVH Loader
D/A-conversie


Advanced Segment
DAC IC
PCM1795, Burr Brown (192kHz/32-Bit)
PCM5102, Burr Brown (192kHz/32-Bit)
PCM1795 (192kHz/32bit)
Digitaal filter


Advanced AL32
Frequentierespons (aangep.)


2 Hz   50 kHz
Dynamisch bereik (SA)


113 dB
Frequentierespons
2 Hz   50 kHz
2 Hz   20 kHz
2 Hz   20 kHz
Signaal-ruisverhouding (SA)


117 dB
Totale harmonische vervorming (SA)


0.001%
Dynamisch bereik
108dB
100 dB
100 dB
Signaal-ruisverhouding
115 dB
105 dB
117 dB
Totale harmonische vervorming
0.0015%
0.004%
0.0018%
AlgemeenAvailable Colours: Premium Silver / Black

 / 
 / 
Afneembaar netsnoerBeschikbare kleuren: Zwart / Premium Zilver
 / 


Metalen voorpaneelAfstandsbediening
RC-1223
RC-1215
RC-1186
Energieverbruik in W
28
10
38
Verbruik tijdens stand-by in W
0.2
0.4
0.2
Automatisch UitschakelenMaximale afmetingen (b x d x h) in mm
434 x 275 x 107
280 x 305 x 71
434 x 331 x 134
Gewicht in kg
4.5
4.2
8.2