Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 4995
Audioquest Evergreen RCA 1,00 Audioquest Evergreen RCA 1,00 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 4900

Ook voor TEAC AX-501 Stereo versterker Zilver bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: TEAC AX-501 Stereo versterker Zilver
Teac AX-501 Geïntegreerde versterker, een hoogwaardig en slim HiFi-systeem. Deze ABLETEC Class-D versterker van dit merk beschikt over een vermogen van niet minder dan 120W + 120W.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

TEAC AX-501

Geïntegreerde versterker Zwart

Deze Teac AX-501 bevat een gebalanceerde XLR input voor USB DAC modellen en een hoofdtelefoon output met geoptimaliseerde audio kwaliteit. Ook beschikt de AX-501 over volledig uitgebalanceerde circuits om ongewenste ruis te elimineren.

TEAC is toegewijd aan het vinden van hoogwaardige audiocomponenten die in staat zijn om op efficiënte wijze full-scale luidsprekers aan te sturen, terwijl nog steeds een enkelvoudige audio kwaliteit wordt behaald.

Maximaal uitgangsvermogen, minimaal stroomverbruik

Een maximaal uitgangsvermogen van 120W + 120W met een laag stroomverbruik van 68W (op max. Niveau) levert krachtige, overtuigende geluidsweergave. Deze volgende generatie geïntegreerde versterker verbruikt 0,5 W in energiebesparende modus.

XLR gebalanceerde ingangsklemmen voor USB DAC gebalanceerde verbinding XLR-gebalanceerde uitgangsterminals zijn de laatste jaren steeds gewoner geworden en gaan nu verder dan hun niche van high-end hifi-apparatuur, zelfs naar compacte USB DAC-modellen.

XLR gebalanceerde ingang aansluitingen

De AX-501 heeft XLR gebalanceerde ingang aansluitingen die een gebalanceerde verbinding met hoogwaardige USB DAC-apparatuur mogelijk maken om externe ruis te elimineren en een onvervalste overdracht van hoogwaardige audiosignalen van de USB DAC naar de vermogensversterker te bereiken.

Volledig uitgebalanceerd circuit

Volledig uitgebalanceerd circuit om ongewenst analoog circuitgeluid te elimineren. Naast ondersteuning voor gebalanceerde verbindingen, levert een volledig gebalanceerde benadering voor de analoge voorschakel circuits constante gebalanceerde signalen door de gehele AX-501-werkstroom tot ze worden ingevoerd in de vermogensversterker. Deze configuratie is zeer goed bestand tegen externe circuitruis.

De AX-501 heeft een hoofdtelefoon uitgang met audio kwaliteit die is geoptimaliseerd voor het luisteren naar de hoofdtelefoon, een functie die de laatste jaren steeds populairder werd. Het CCLC (Coupling Capacitor-Less Circuit) -systeem houdt de koppeling vrij van condensatoren; zorgen dat een sterker signaal de hoofdtelefoon bereikt voor een nauwkeurige audioweergave.

Grote capaciteit Toroidal-kern Power Transformer

Een extra grote Troidal-core voedingstransformator helpt bij het leveren van geluid van hoge kwaliteit zonder concessies te doen aan energie-efficiëntie en de compacte imentions van het apparaat. Conventionele diodes produceren rectificatiegeluiden die het geluid van andere eenheden negatief beïnvloeden. Om dit te bestrijden heeft TEAC Schottky Barrier Diodes geïnstalleerd om een ​​schonere interne stroom te leveren en rectificatiegeluid te verminderen

Geen koelventilator, voor een stille werking

Pogingen om ruis te elimineren en een hoge geluidsweergave te garanderen zijn zinloos als de versterker zelf ruis genereert. Zorgvuldige selectie en efficiënte plaatsing van potentiële warmtegenererende componenten tijdens circuit en chassis vormen samen een compact, krachtig ontwerp dat geen koelventilatoren nodig heeft.

Een volledig metalen constructie en een kleine footprint voor elke desktop-set-up. Niet alleen het voorpaneel, zowel zij- als bovenpanelen zijn gemaakt van aluminium panelen en bevestigd aan een robuuste stalen onderbouw. Deze zware onderdelen elimineren trillingen en zorgen ervoor dat alle interne circuits altijd onder stabiele omstandigheden kunnen presteren.

Een groot aantal ingangen stelt gebruikers in staat om full-scale hifisystemen te integreren

Een belangrijk kenmerk van de AX-501 is het grote aantal ingangsterminals waarmee gebruikers zowel huidige als toekomstige audiocomponenten kunnen verbinden, samen met full-scale audiosystemen. Naast de XLR-ingangsaansluitingen die ideaal zijn voor USB DAC-verbindingen, bevat de AX-501 drie sets RCA-analoge ingangsterminals.

Een minimalistische strakke uitstraling en meer dan een PC/Audiosysteem

De luidsprekeraansluitingen maken gebruik van grote aansluitingen die compatibel zijn met zowel banaanstekkers als AWG8 luidsprekerkabels voor veelzijdige luidsprekeraansluitingen.

Goed ontworpen gebruikersinterface. Een stevig aanvoelend volume met een bewerkte aluminium knop en hoofdschakelaar van het hoofdschakelaar geeft de gebruiker een gegarandeerde werking. De afstandsbediening met aluminium dashboard geeft het toestel een elegant uiterlijk en een zeer nauwkeurige volumeregeling in stappen van ongeveer 0,5 dB.

4-staps dimbare achtergrondverlichting en dubbele analoge meters

Om bij te dragen aan de muzikale sfeer is de klassiekste karakteristiek van de AX-501, de 4-staps dimbare achtergrondverlichting (normaal, donker, zeer donker of uit) en dubbele analoge meters. De niveaumeters kunnen ook worden uitgeschakeld

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw TEAC versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van TEAC 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk Teac
Speaker kanalen 2
Vermogen 120 Watt
Afmetingen (b x h x d) 290 x 81 x 264 mm
Technische specificaties
Vermogen 120 Watt
Harmonische vervorming 0,005
Minimale frequentie Tooltip 10
Afspelen
Inclusief afstandsbediening
Fabrieksgarantie
Kleur Zwart
Artikelnummer AX-501-B
EAN 4907034218257
Overige kenmerken
Model AX-501-S
Type home Cinema-set 2.0

Functies
LC0240 Klasse-D eindversterker van ABLETEC
Een volledig gebalanceerde benadering die wordt gebruikt voor de analoge circuits op de voorversterker
Maximaal 120 W + 120 W uitgangsvermogen voor praktisch gebruik (bij 4 ohm impedantie)
Toroidal-core Power Transformer
Schottky Barrièrediodes voor voedingscircuits
Volledig metalen behuizing
Dubbele analoge niveaumeters met dimbare achtergrondverlichting
Hoofdtelefoonversterker met CCLC-systeem
3RCA analoge lijningangen
1XLR analoge gebalanceerde ingangen
Schroef-type luidsprekeraansluitingen (compatibel met AWG8 en Banana-Plug)
Hoofdtelefoon uit
Aluminium-gewogen volumeknop
Afstandsbediening
3-polige AC-aansluiting met een afneembare AC-kabel

Wat zit er in de doos?

Versterker
Afstandsbediening
2 x AAA batterijen (voor afstandsbediening)
Netsnoer
Handleiding
Garantiebewijs