Naar boven

DENON AVC X8500HA Zwart 13.2 kanaals AV receiver

Art.nr: DENON AVC X8500H 13.2 kanaals AV receiver
Vlaggenschip AVC-X8500HA van Denon, een 13.2 kanaals receiver die de nieuwste audioformaten ondersteunt. Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS:X en Auro-3D. Met HEOS-technologie luistert u draadloos in het hele huis.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

DENON AVC X8500HA

13.2 kanaals Receiver Zwart

KRACHTIGE 13.2-KANAALS THUISBIOSCOOPERVARING

De AVC-X8500HA is de eerste toonaangevende thuisbioscoopervaring met 13 ingebouwde versterkerkanalen voor een hoogwaardig 3D surroundgeluid tot wel 7.2.6 zonder externe versterking en ondersteunt de nieuwste 4K Ultra HD afbeeldingsstandaarden.

GELUID OP DE JUISTE PLEK

Dompel jezelf onder in multidimensionale audio met Dolby Atmos. Geniet van een 7.1.6 of 9.1.4 surround-sound luidsprekersysteem met maar liefst 6 overhead-luidsprekers of Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoop-ervaring.

ZIT DICHTER OP DE ACTIE

DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte zou voorkomen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij u thuis. De verbeterde beleving en het verhoogde realisme nemen u mee in de wereld van uw favoriete films. De bijbehorende DTS Neural:X™ brengt je films, games en muziek nog meer tot leven dan het traditionele 5.1-surroundgeluid.

TOEKOMSTBESTENDIG IN ELK OPZICHT

Alle acht HDMI-ingangen (inclusief één aan de voorkant) en drie HDMI-uitgangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60 Hz-video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9-video, 3D en ondersteuning voor BT.2020 pass-through. De AVC-X8500HA is zelfs geschikt voor Enhanced Audio Return Channel (eARC) voor 3D-geluidsweergave via tv-apps. De eARC-functie zal worden ingeschakeld via een toekomstige firmware-update.

VIDEOFORMATEN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

De AVC-X8500HA ondersteunt High Dynamic Range (HDR)-videoformaten. Hij is zelfs geschikt voor Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur. HLG biedt HDR-technologie bij televisieuitzendingen.

TOEKOMSTBESTENDIG IN ELK OPZICHT

De AVC-X8500HA is uitgerust met de volledige Audyssey Platinum-suite met geavanceerde DSP-algoritmen en kan daarmee met Audyssey MultEQ XT32 automatische kalibratie van de ruimte-akoestiek uitvoeren.

BEVRIJD JE GELUID

De AVC-X8500HA van Denon is uitgerust met een geavanceerd dubbel antennesysteem zodat de gebruiker stabiel kan streamen door middel van Bluetooth- en wifi-functies voor draadloos streamen, zelfs in drukke stedelijke gebieden. Bovendien luistert u met AirPlay draadloos naar uw favoriete audiocontent vanaf uw draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone of iPad.

HAAL HET GEWELDIGE IN HUIS

HEOS-ERVARING

Geniet van je favoriete muziek waar dan ook in en om je huis. Deel je muziek die is opgeslagen in je thuisnetwerk, streamingdiensten met HEOS draadloze luidsprekers of zelfs met andere receivers die HEOS ondersteunen en luister overal in huis. Bedien alles met behulp van de gratis HEOS-app.

AIRPLAY 2

Stream audio van je favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix vanaf elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV, terwijl de audio perfect is gesynchroniseerd met de AirPlay 2 functionaliteit van je luidsprekers. AirPlay 2 ondersteunt ook multiroom-audio.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.
https://www.apollo.nl/nl/pages/persoonlijke-deal-aanvragen/

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw DENON Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van DENON 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

 • Aantal eindversterkers 13
 • Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive) 150 W
 • Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 190 W
 • Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive) 210 W
 • Metalen voorpaneel Ja
 • Afstandsbediening systeem RC-1221
 • Voorgeprogrammeerd / programmeerbaar / LCD scherm Ja / Ja / Ja
 • Energieverbruik in W900
 • Energieverbruik geen audio (ECO an/off) in W 70 W / 125 W
 • Verbruik tijdens stand-by in W 0.1
 • Verbruik CEC in stand-by 0.5
 • Network Control On Consumption in W 3.7
 • Dimensions 434 x 472 x 195
 • Gewicht in kg 23.3