Naar boven

Ook voor DENON AVC X500H 13.2 kanaals AV receiver Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Denon AVC X6500H 11.2 Kanaals AV Receiver Zwart
Denon AVC-X6500H 11.2-kanaals surround receiver biedt 3D audio suite met IMAX Enhanced, Dolby Atmos en DTS:X en ingebouwde Auro-3D, met daarbij ongeëvenaarde muziekafspeelfuncties, dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en Airplay 2.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Denon AVC X6500H

11.2 Kanaals AV Receiver

De AVC-X6500H 11.2-kanaals surround receiver biedt de meest geavanceerde 3D audio suite met IMAX Enhanced, Dolby Atmos en DTS:X en ingebouwde Auro-3D, met daarbij ongeëvenaarde muziekafspeelfuncties, dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en Airplay 2.

VERBLUFFEND 3D-GELUID.

Geniet van de meest complete surroundervaring met de nieuwste ingebouwde audioformaten: Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. En nog opmerkelijker is de 11-kanaals versterker: hij levert een volwaardige 7.2.4-3D-geluidservaring zonder externe versterker.

GELUID OP DE JUISTE PLEK.

Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan jezelf in het verhaal dankzij Dolby Atmos, dat je door bewegende audio omringt met verbluffend levensechte effecten. Geniet van een 5.2- of 7.2-surround sound luidsprekersysteem en 4 extra overhead luidsprekers of 4 Dolby Atmos elevation luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoop-ervaring, waaronder Dolby Surround-upmixer voor oudere inhoud.

ZIT DICHTER OP DE ACTIE.

DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte zou voorkomen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij je thuis.

TOEKOMSTBESTENDIG IN ELK OPZICHT.

Alle acht HDMI-ingangen en drie HDMI-uitgangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4K Ultra HD 60 Hz-video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision compatibiliteit, ondersteuning voor HLG en 21:9-video, 3D en BT.2020 pass-through. Hij is zelfs geschikt voor Enhanced Audio Return Channel (eARC) voor 3D-geluid via je tv.

BEVRIJD JE GELUID.

De AVC-X6500H is uitgerust met een geavanceerd duaal-antennesysteem voor stabiel en foutloos streamen. Hij ondersteunt Bluetooth, WiFi én Apple AirPlay 2 om rechtstreeks muziek af te spelen vanaf een Apple iphone of iPad.

KRACHTIGE DSP AUDIOVERWERKING.

De AVR is voorzien van een geavanceerd DSP-audioverwerkingssysteem dat is uitgerust met niet minder dan 4 SHARC DSP-chips. Gezamenlijk hebben ze een verwerkingscapaciteit hebben van 10 GFLOPS (10 miljard numerieke zwevendekommaberekeningen per seconde).

BELEEF DE GEWELDIGE

HEOS-ERVARING.

Geniet van je favoriete muziek waar dan ook in en om je woning. Deel je muziek uit je thuisnetwerk, internetradio of streamingdiensten overal in je woning met HEOS draadloze luidsprekers of zelfs met andere receivers die HEOS ondersteunen.

AIRPLAY 2

Stream audio van je favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix vanaf elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV, terwijl de audio perfect is gesynchroniseerd met de AirPlay 2 functionaliteit van je luidsprekers.
AirPlay 2 ondersteunt ook multiroom-audio.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.
https://www.apollo.nl/nl/pages/persoonlijke-deal-aanvragen/

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw DENON Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van DENON 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.