Naar boven

Denon DP-400

Art.nr: DP-400
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Herontdek je passie voor vinyl met de Denon DP-400 HiFi draaitafel met Auto Speed Sensor voor een accurate audioreproductie. Een stevige constructie en elegant ontwerp worden naadloos gecombineerd in de bestaande Denon Design-serie. De S-vormige gebogen toonarm gaat automatisch omhoog en stopt het plateau als de plaat is afgelopen. Het verzwaarde plateau met snaaraandrijving ondersteunt 33 1/3 rpm, 45 rpm of 78 rpm met een precisie die trouw blijft aan de originele opnames. Een geïntegreerde phono-equalizer zorgt voor een open en ruimtelijk geluid voor je gekoesterde albums met een gedetailleerde en accurate reproductie. Voorgeïnstalleerd MM-element. Exclusieve, afneembare stofkap ook te gebruiken als displaystandaard.

SPECIAAL ONTWORPEN S-VORMIGE TOONARM
Voorzien van een zorgvuldig ontwikkelde, S-vormige en gebogen toonarm met geoptimaliseerde hoek tijdens ieder moment van de weergave, auto-lift aan het einde van de weergave en stopt de weergave automatisch na afloop. Wanneer de vinylplaat bijna is afgelopen, gaat de toonarm automatisch omhoog zodat de uitstekende kwaliteit van het element, en dus ook je album, behouden blijft. Het S-vormige en gebogen ontwerp van de toonarm vermindert harmonische vervorming voor een glashelder sonisch signaal, iedere keer dat je luistert.
 
 
Eenvoudige installatie en bediening
Zowel ervaren als nieuwe vinylfans kunnen het apparaat binnen enkele minuten uitpakken en vlot bedienen. Sluit de DP-400 aan op je favoriete versterker of systeem, waaronder de Denon Design-serie, en geniet meteen van je vinylcollectie; een kind kan de was doen.
Exclusieve, afneembare stofkap met dubbele functie
De afneembare stofkap heeft een modern ontwerp wat bijdraagt aan de algehele look van de DP-400. Tegelijkertijd vermindert hij de trillingen die worden geassocieerd met vaste kappen en die de muziekkwaliteit beïnvloeden. Met de dubbele functie als displaystandaard voor je albumhoes wanneer hij rechtop op de bijgeleverde basis staat, kun je alles trots aan vrienden en familie laten zien.
 

  
 
Phono-equalizer
Ingebouwde phono-equalizer creëert een open, omhullende sound-stage die je gekoesterde vinylcollectie doet opleven, terwijl de muziek trouw blijft aan de originele opname zoals de artiest het heeft bedoeld. Sluit de platenspeler rechtstreeks aan op een minisysteem of geïntegreerde versterker voor naadloos gebruik.
Opties elementen
Geïntegreerd MM-element voor een accurate luisterervaring en verhoogd muzikaal detail. Denon produceert de langst verkopende elementen op de markt. Je kunt dus met een gerust hart van de Denon DP-400 draaitafel genieten. Als je liever met een MC-element luistert, kan je het bestaande MM-element makkelijk vervangen om aan jouw luistervoorkeur te voldoen. Geniet van de iconische Denon geluidskwaliteit, ongeacht hoe je luistert.
 

 
 
Verzwaard plateau met snaaraandrijving en Auto Sensor
De geïntegreerde autosensor bedient het plateau heel nauwkeurig om tijdens de weergave ongewenste fluctuaties in de snelheid te voorkomen: geniet van een audioweergave precies zoals de artiest voor ogen had.
Compact formaat
Met een breedte van slechts 41 cm is de DP-400 ontworpen om perfect in je bestaande HiFi-systeem te integreren. Ondanks zijn compacte formaat levert hij een krachtig, gedetailleerd geluid, zoals je van Denon kunt verwachten.
Geavanceerd design
Gebouwd voor de beste prestaties en simpelste installatiegemak. De DP-400 heeft een geavanceerde vormfactor en solide constructie, terwijl het duurzame aluminium materiaal een modern design biedt. De DP-400 past bij de slanke lijnen van de Denon Design Series, de gerenommeerde CEOL-reeks en Denon's klasieke 43 cm HiFi-componenten.
Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie
Denon werd in 1910 opgericht en heeft en lange geschiedenis van 'primeurs' op het gebied van audiotechnologie: van Japans eerste audio-elektronicafabrikant tot de productie van de eerste commerciële cd's. Deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio garandeert dat je bij iedere luisterervaring geniet van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.

Specificaties

Motor: AC/DC
 / 

Aandrijfsysteem: Riem/Direct
 / 

S-Type tonearm


Bediening: Automatisch/Handmatig
 / 
Auto tonearm lift at end


Speed: 33 1/3 / 45 / 78
 /   / 

Wow & flutter
0.08% (WRMS)

Phono EQ ingebouwd (schakelbaar)

Naald (MM/MC)
 / 

Naaldversie
CN-6518

Universal Headshell


Dust Cover
 (removeable)
Nominaal uitgangsvermogen
2.5 mV / 1 kHz

Frequency Range
20 Hz   20 kHz
Signaal-ruisverhouding
65 dB

Uitgangsvermogen Phono EQ
150 mV / 1 kHz
Frequenctiebereik Phono EQ
20 Hz   20 kHz