Naar boven

ZAPPITI NAS RIP 4K HDR

Art.nr: NAS RIP 4K HDR
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De visie van het Zappiti-team om beheer op afstand met alle Zappiti NAS-producten op te nemen, was om een ​​technologische oplossing aan te bieden, eenvoudig in gebruik en efficiënt. De keuze voor Krika Remote Server Monitoring was natuurlijk omdat Krika bekend is bij aangepaste installateurs. Krika-apparaten omvatten de bekroonde Krika mini en Krika One, die op afstand toezicht houden op aangesloten apparaten. Krika heeft uitgebreide ervaring in het samenvoegen van apparaatgegevens afkomstig van duizenden verschillende punten over de hele wereld.

Dankzij Krika is Zappiti in staat om een ​​verbeterde ervaring te bieden voor onze eindgebruikersklanten, door professionele remote-bediening en monitoring en beheer op al onze bekroonde NAS-apparaten op te nemen.

Krachtige 8 bay NAS met RIP-functie om een back-up te maken van uw CD, DVD, Blu-ray Blu-ray Blu-ray 3D en 4K UHD discs. Perfect om in meerdere kamers te genieten van audio en video in uw hele huis

Met hoogwaardige videoverwerkingstechnologie en een rijke mediacenterapplicatie biedt de Zappiti NAS RIP 4K HDR een optimale waarde voor Zappiti gebruikers om een ideale audio-/videobibliotheek op te bouwen en te voorzien van een rijke entertainment hub. De Zappiti NAS RIP 4K HDR is ontworpen om films vanaf de grond af aan betrouwbaar op te slaan op een moderne reeks harde schijven zonder compressie of kwaliteitsverlies. Ontworpen en geassembleerd in Frankrijk (Europa), is de Zappiti NAS RIP 4K HDR zeer schaalbaar en in staat om zelfs na een schijfstoring te blijven werken, zonder enige inhoud te verliezen
Onze filmdatabase met de naam Zappiti Db bevat gegevens voor meer dan 1.200.000 filmtitels, waaronder DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D, 4K UHD, en 2.000.000.000 CD-albums uit de hele wereld.
Naarmate uw collectie groeit, kunt u extra schijven toevoegen om de opslagcapaciteit voor uw video- en audio-inhoud te vergroten. Een enkele Zappiti NAS RIP 4K HDR biedt opslagcapaciteit voor maximaal 120.000 cd's, 12.000 dvd's, 2.000 Blu-ray of 1.000 4K UHD-schijven. Verschillende Zappiti NAS-servers kunnen worden gegroepeerd in één systeem om duizenden films op te slaan.
De Zappiti NAS RIP 4K HDR biedt faalveilige opslag voor uw collectie met behulp van professionele schijfopslagtechnologie genaamd RAID-5. Als een schijf uitvalt, worden de gegevens automatisch hersteld op de hot spare disk, zonder verlies van inhoud. De defecte schijf wordt vervangen zonder de server uit te schakelen of de lopende playbacks te verstoren.
De Zappiti NAS RIP 4K HDR levert films en muziek, via een standaard residentieel netwerk, gelijktijdig aan Zappiti spelers in het hele huis. Zodra films en muziek zijn opgeslagen op de Zappiti NAS RIP 4K HDR, kunnen ze direct vanaf elke Zappiti speler worden bekeken.
Maak een back-up van uw films 4K UHD-, Blu-ray-, dvd- en cd-schijven en geniet ervan in elke kamer van je huis.
Met high-performance videoverwerkingstechnologie en een rijke mediacentrumapplicatie levert de ZAPPITI NAS RIP 4K HDR een optimale waarde voor Zappiti-gebruikers om een ??ideale opslagruimte voor audio- / videobibliotheek op te bouwen en een uitgebreid entertainmentknooppunt te bieden.De ZIPITIE NAS RIP 4K HDR is van de grond af ontwikkeld om films betrouwbaar op te slaan op een moderne reeks harde schijven zonder compressie of kwaliteitsverlies.Ontworpen en geassembleerd in Frankrijk (Europa), is de ZAPPITI NAS RIP 4K HDR zeer schaalbaar en in staat om te blijven werken, zelfs na een schijffout, zonder verlies van inhoud.

Specificaties

● Hot-Swap: 8x Hot-Swap lades.
● Hard Drive: 8x 3.5" SATA (niet bijgeleverd)
● RAID: 0, 1, 5 and JBOD (hardware based-RAID)
● Disk hot swapping: 1 per keer
● Optical drive: UHD, Blu-ray (2D & 3D), DVD and CD.
● Ethernet: 10/100/1000 Mb/s.
● Stroom: 250W 1U Flex/1U - 100V-240V 50/60 Hz.
● min max vochtigheidsgraad : 20%~80% / bij  0°C~40°C.
● Temperatuur opslag -40°C~65°C.
● Stroom verbruik: 62W
● Geluidsniveau: 25dB
● Bruto gewicht: 10 Kg  (incl doos / zonder hard drives)
● Net gewicht: 9 Kg (zonder box / zonder hard drives)
● Afmetingen: 316 x 285 x 208 mm