Naar boven

LG OLED65W8PLA 65" W8 SIGNATURE TV

Art.nr: LG OLED65W8PLA 65" W8 SIGNATURE TV
De α9 Intelligent Processor zorgt voor hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en diepte. Het verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren. Een scherm van nog geen 3 mm dik. Dolby Atmos® zorgt voor krachtige en 'bewegende' audio.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

OLED65W8PLA

LG OLED W8 SIGNATURE TV

65" (165 cm)

Een scherm van nog geen 3mm

Het design van de LG OLED W8 SIGNATURE TV is teruggebracht naar de essentie: een scherm van nog geen 3 mm dik en is daarmee één van de allerdunste tv’s ter wereld.

Bevestiging plat tegen de muur

Hierdoor vormt het een perfecte eenheid met de muur en het tilt elk interieur naar een hoger niveau. Het ultra dunne scherm wordt plat aan de muur bevestigd met magneten zonder een spoor van schaduw achter te laten. De bijbehorende Dolby Atmos® soundbar zorgt voor een echte bioscoopervaring bij jou thuis.

De essentie van televisie

Deze LG SIGNATURE OLED TV W focust op de absolute essentie van televisie. Jouw kijkervaring is compleet met het minimalistische design, de α9 Intelligent Processor en ThinQ AI van LG.

Perfect zwart. Verbluffend contrast.

Perfect zwart zorgt voor een enorm contrast dat vele mogelijkheden biedt. Dit verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren, met details en texturen wat zorgt voor een levensechte ervaring.

Het briljante brein,α9 Intelligent Processor

De α9 (Alpha9) Intelligent Processor is geoptimaliseerd voor LG OLED TV. De α9 Intelligent Processor zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.

Cinema HDR, Toont wat de filmmaker bedoelt

Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Atmos® - Bioscoopgeluid bij je thuis

Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Ontdek de wereld met de Galerijmodus

Breng de wereldwonderen naar uw ruimte met Galerijmodus. Adembenemende foto‘s, die elk seizoen door TripAdvisor worden bijgewerkt, verschijnen voor u, vergezeld van muziek. Zeg het woord voor de schoonheid van de seizoenen.

Past perfect in jouw woonruimte

De LG SIGNATURE OLED TV W vormt een perfecte eenheid met de muur, de ruimte wordt optimaal benut. In harmonie met het design van je interieur en je levensstijl.

Een unieke samenwerking tussen LG & SPECTRAL

SPECTRAL AIR SIGNATURE maakt de LG OLED W8 SIGNATURE TV nog mooier en biedt de enige elegante oplossing voor de fascinerende Wallpaper OLED TV in combinatie met de LG Dolby Atmos® Soundbar. Het meubel sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in één vloeiend design. De brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het meubel voor perfecte integratie met de ruimte.

Apollo. al meer dan 30 jaar Een vertrouwd adres

Ook voor LG OLED W8 SIGNATURE TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig en vertrouwd online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Display Type OLED TV
4K Ultra HD (3840 x 2160)
Schermdiagonaal 65" | 165 cm
LG SIGNATURE Picture-on-Wall
Processor α9 Intelligent Processor
Ultra HD Premium gecertificeerd
Professional gaming TV
LG Smart TV
ThinQ AI Smart TV platform
webOS
LG SIGNATURE Dolby Atmos soundbar
Contrast Oneindig, met perfect zwarte weergave
Kleurweergave Perfecte kleuren
Kleur nauwkeurigheid True Color Accuracy Pro
Kleur diepte Billion Rich Colours
Kijkhoek Perfecte kijkhoek
Dimming Pixel Dimming
High Frame Rate 4K HFR (100P)
HDR type (High Dynamic Range) 4K Cinema HDR
HDR format ondersteuning Dolby Vision, Technicolor HDR, HLG en HDR 10 Pro
ULTRA Luminance ULTRA Luminance Pro
Picture Engine α9 Intelligent Processor
4K Upscaler
Audio output 60W / 4.2ch (WF:20W)
Dolby Atmos
LG SIGNATURE Picture-on-Wall
Front Firing Height moving speaker
Magic Sound tuning
Smart Sound modus
Surround Sound modus
Dolby Surround
Clear Voice
Clear Voice III
DTS Decoder (DTS-HD)
DVB-T2
Aansluitingen Wifi
Bluetooth Ja (v4.2)
CI+ Slot
HDMI 4
USB 3
RF In 3
Digital Audio Out (Optical) 1
Netwerk aansluiting (LAN) 1
External speaker out / Headphone out 1
Afstandsbediening Magic Remote
Stand-by energieverbruik 0.30 W
Energieklasse (A++ tot E schaal) A