Naar boven

Sony KD-65AF9 Ultra HD OLED TV DEMO model

Art.nr: 65AF9 demo
Sony KD-65AF9 is een OLED-tv met een fraai design en 55 inch beeldscherm. Je geniet van 4K Ultra HD en HDR beelden met bijzonder veel realisme. Dat is o.a. te danken aan de Picture Processor X1 Ultimate.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Dit betreft een demo/winkel model! weg = weg!

Sony KD-65AF9 Ultra HD OLED TV


Sony KD-65AF9 is een OLED-tv met een fraai design en 55 inch beeldscherm. Je geniet van 4K Ultra HD en HDR beelden met bijzonder veel realisme. Dat is te danken aan de Picture Processor X1 Ultimate. De tv beschikt over Acoustic Surface Audio+, wat zorgt voor een hoogwaardige geluidsweergave. De Netflix Calibrated Mode is in samenwerking met Netflix ontwikkeld. Netflix producties verschijnen hiermee in de best mogelijke kwaliteit op het scherm.

Stijlvol design

De Sony KD-65AF9 heeft een bijzonder stijlvol design waarbij de standaard aan de voorkant niet zichtbaar is.

Pluspunten Sony KD-65AF9
65 inch OLED televisie
4K HDR
Acoustic Surface Audio+
Netflix Calibrated Mode
Android

Picture Processor X1 Ultimate

De Picture Processor X1 Ultimate is verantwoordelijk voor een verbluffende beeldweergave. Elk detail wordt perfect zichtbaar op het OLED beeldscherm. Je kijkt naar de mooiste kleuren, perfecte zwarttinten en een dynamisch contrast. Kijk je HDR beelden? De tv ondersteunt de standaarden HDR10, HLG en Dolby Vision. Voor professionals en echte fijnproevers is het goed om te weten dat de Sony KD-55A9 geschikt is voor CaIMAN beeldkalibratiesoftware.

Netflix Calibrated Mode

Steeds meer mensen genieten van 4K Ultra HD en HDR producties die Netflix in zijn aanbod heeft. Om maximale kwaliteit te garanderen is Sony gaan samenwerken met Netflix. Het gevolg is de Netflix Calibrated Mode, waarbij het beeld geoptimaliseerd wordt bij het kijken van Netflix.

Acoustic Suface Audio+

Uniek is de manier waarop de tv geluid produceert. Dit gebeurt met vibraties in het scherm. Je ziet ze niet, maar hoort ze wel. In de standaard aan de achterkant zijn twee subwoofers verwerkt. Daardoor kun je rekenen op ruimtelijk en kraakhelder geluid. Dat komt goed uit, want een extern geluidssysteem is zo niet nodig. Eventueel kun je de tv als centerspeaker in je home cinema opstelling gebruiken. Hiervoor zijn aansluitingen voor audiokabels ingebouwd.

Android smart platform

Het Android smart platform biedt toegang tot een groot aanbod van apps, waaronder YouTube, Netflix en RTL XL. Ook stream je eenvoudig content naar de tv vanaf je mobiele apparaten dankzij de ingebouwde Chromecast functie. De afstandsbediening heeft een voice-search button, waardoor je de Sony KD-65AF9 deels met je stem kunt aansturen. Het toestel is geschikt voor de Google Assistent.

One Slate ontwerp

De Sony KD-65AF9 heeft een zogenaamd One Slate design gekregen. Aan de voorkant zie je alleen maar beeld met een supersmalle omlijsting. Het toestel leunt aan de achterkant op de standaard. Het kabelmanagementsysteem zorgt ervoor dat kabels buiten beeld blijven.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor uw 65AF9 OLED TV van Sony bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Sony KD-65AF9 Ultra HD OLED TV
4548736077898
SerieAF9
Maat 65 inch (165 cm)
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD
Beeldresolutie 3840 x 2160
HDR
HDMI 4x
KleurZ wart
DVB-C Digitale Tuner
DVB-T Digitale Tuner
DVB-S Digitale Tuner
Smart TV
Wifi, ingebouwd
Ethernet
USB-aansluitingen 3x
StreamenDraadloos (Wi-Fi)
Optische audio-uitgang 1x