Naar boven

SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art Canon EF Opruimmodel

Art.nr: Sigma 50mm 1.4 ART Opruimmodel
Met de SIGMA 50mm F1.4 DG HSM Art heeft SIGMA een standaard hoog te houden, want SIGMA is de eerste fabrikant die een 50mm objectief ontwikkelde met een F1.4 helderheid.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

 Let op; Dit artikel betreft een Demo/Show model.
Voor meer informatie over onze opruim artikelen of het volledige aanbod, klik hier. 

Grensverleggende resolutie, gereed voor morgen
Het standaardobjectief voor het ultra-hoge megapixel tijdperk
Met de SIGMA 50mm F1.4 DG HSM Art heeft SIGMA een standaard hoog te houden, want SIGMA is de eerste fabrikant die een 50mm objectief ontwikkelde met een F1.4 helderheid. Dit volledig nieuwe standaardobjectief voldoet aan de hoge eisen van de Art-lijn en is één van de onmisbare go-to objectieven in de fototas van de veeleisende fotograaf. De 50mm Art is ontwikkeld om tegemoet te komen aan het ultra-hoge megapixel tijdperk van vandaag en morgen en biedt een resolutie die de toon zet in zijn klasse. 

Het ultieme standaardobjectief
De 50mm F1.4 DG HSM Art combineert de hoogste eisen van de Art-lijn en de kennis die SIGMA heeft opgebouwd bij het ontwikkelen van unieke 50mm objectieven. Het resultaat is een compromisloos standaard objectief met exceptionele kwaliteiten. Denk hierbij aan uitstekende beheersing van zowel chromatische aberratie als flare en ghosting. Maar ook een uitzonderlijke scherpte van het onderwerp in focus, in combinatie met fluweelzacht front en rear bokeh. De scherpte geldt tot in de hoeken en vervorming is praktisch non-existent. Kortom, een waar vlaggenschip van de Art-lijn.