Naar boven

KEF Kube 12b subwoofer Opruimmodel

Art.nr: KEF Kube 12b subwoofer Opruimmodel
Met een forse 12-inch driver is KEF Kube 12b subwoofer de grootste en krachtigste van de KEF KUBE's. Een diepe laag voor (ook) grote ruimtes. Kube subwoofers bieden ook ongeëvenaarde flexibiliteit in configuratie. Met een scala aan LFE, lijn- en luidsprekerniveau-ingangen, Fase-selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen om jouw sub aan te passen aan elke plaatsing in de kamer.
Merk:
KEF
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Let op; Dit artikel betreft een demo model.
Voor meer informatie over onze opruim artikelen of het volledige aanbod, klik hier.
 

KEF Kube 12b Subwoofer

Met een forse 12-inch driver is de Kube12b de grootste en krachtigste van de KEF KUBE's. Een diepe laag voor grote ruimtes.

Ontdek nieuwe dimensies

De elegant ontworpen, volledig afgesloten behuizing, biedt moeiteloos een gecontroleerde explosieve kracht. iBX-technologie biedt de laagweergave een enorme dynamiek, waardoor het volle vermogen van de basunit vanaf een normaal luisterniveau tot ongekende luidheid kan worden benut. En met het unieke vermogen van KEF om alle drivers in huis te ontwerpen, te fabriceren en te integreren, brengen zij optimalisatie van het gehele systeem op een ongekend kwalitatief hoog niveau.

Meeslepend geluid

Go deep or go home. KEF's ontwerp- en ingenieursteam sloegen de handen ineen om iBX te ontwikkelen. Dit Intelligent Bass Extension-algoritme creëert een diepte die het volledige potentieel van de driver los laat komen. Een ongeëvenaarde precisie en ultieme synchronisatie tussen versterker, driver en behuizing.

Gemakkelijke configuratie

Your room, your rules. Kube subwoofers bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in configuratie. Met een scala aan LFE, lijn- en luidsprekerniveau-ingangen, Fase-selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen om jouw sub aan te passen aan elke plaatsing in de kamer. Stel de Kube op waar je wilt, combineer met elke luidspreker en met elke soort muziek en geniet van het diepste laag.

Integratie

KEF is misschien wel de enige high-end fabrikant die zelf bedenkt, ontwerpt, drivers, behuizing en elektronica bouwt. Dit integratieniveau is het kenmerk voor hun inzet voor pure weergave met de Kube als klinkend resultaat.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw KEF luidspreker of subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt KEF speakers 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Subwoofer
Gemiddeld vermogen 300 W
Frequentiebereik subwoofer 22 - 140 Hz
Subwoofer driver grootte 12 inch
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Breedte van de subwoofer 39.3 cm
Diepte van de subwoofer 41 cm
Hoogte van de subwoofer 41 cm
Gewicht 20.6 kg
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Bedraad