Naar boven

Samsung DV9BN8288AW/EN Warmtepompdroger 9 kg

Art.nr: DV9BN8288AW/EN
Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet lucht om energieverspilling tegen te gaan.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Intelligente wasdroger
Al je kleren beter droog! OptimalDry gebruikt drie sensoren voor het allerbeste resultaat. Hij controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan, zodat je was sneller klaar is en er minder energie wordt gebruikt. Ook voorkomt deze technologie dat je kleding tijdens het drogen beschadigd raakt, en hij herinnert je eraan dat je de Heat Exchanger moet schoonmaken.

Droog binnen 81 minuten
Je kleren zijn binnen twee uur schoon en klaar om gedragen te worden. Super Speed droogt een combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten*. En met een Super Speed-wasmachine kun je je kleren in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren*. Binnen twee uur zijn je kleren dus weer helemaal schoon en droog

Minder overlast
Je was doen zonder dat je buren er last van hebben of je kinderen 's avonds wakker te maken. Het Silent Dry-design heeft een geïntegreerd systeem om geluidsoverlast te beperken. Het bevat geluidsdempende materialen en algoritmes die de rotatiesnelheid optimaliseren voor uiterst stille prestaties. Hierdoor produceert hij slechts 60 dB.

Kleding opfrissen met lucht
Je kleding opfrissen zonder te wassen, schrobben, koken of wasmiddel te gebruiken. Onze Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht. Hierdoor lijkt het alsof je kleren naar de stomerij zijn geweest en gaan ze veel langer mee.

Intelligent drogen
Laundry Recipe
Gebruik je wasdroger eenvoudiger en effectiever. Q-rator is een intelligent managementsysteem* dat de prestaties optimaliseert op basis van data die verzameld zijn aan de hand van gebruikersinteracties**. Laundry Recipe adviseert de beste droogprogramma's***. Laundry Planner optimaliseert je dagelijkse wasschema****. HomeCare Wizard maakt probleemoplossing op afstand mogelijk.

Eenvoudig onderhoud
Je wasdroger eenvoudiger onderhouden en de droogprestaties en veiligheid optimaliseren. Een innovatief Two-in-One Filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en de machine heel eenvoudig te onderhouden is. Met twee meldingen wordt aangegeven wanneer het Two-in-One Filter en de Heat Exchanger schoongemaakt moeten worden.

Eenvoudige controle waterreservoir
Heel eenvoudig controleren hoeveel gecondenseerd water er is opgevangen. Een Water Tank Indicator is een simpele watermeter op de voorkant, die aangeeft hoeveel water er is opgevangen. Zo kun je eenvoudig zien of de watertank geleegd moet worden voordat je een nieuwe lading was in de machine doet.

Elimineert bacteriën
Maak je je zorgen over bacteriën op je kleren en andere artikelen? Het Sanitize-programma reinigt zowel droge als natte kledingstukken* zonder de droogprestaties te beïnvloeden. Het elimineert 99,9% van alle microben en bacteriën, zodat je kleren, huishoudtextiel en zelfs het speelgoed van de kinderen kunt steriliseren.

Kiezen uit drie programma's
Geld besparen of je kleren sneller drogen. Kies het droogprogramma dat je nodig hebt. Er zijn drie verschillende programma's: Normal, Eco en Speed. Eco gebruikt een lagere temperatuur, waardoor hij minder energie verbruikt* en je kleren langer meegaan. Of kies voor Speed om je kleren sneller te drogen*.

Specificaties

Ontwerp
Kleur: Wit
Deur: Crystal Blue
Display: LED

Prestaties
Type Droger: Warmtepomp
Duur Wasbeurt: 188 min
Energieklasse: A+++
Energieverbruik per jaar: 194
Condensation Efficiency Class: B
Geluidsniveau (Droog): 63 dB
Koelmiddel (type): R134a(Fluorinated greenhouse gas, GWP=1,430)
Koelmiddel (Charging, kg): 0.37
Koelmiddel (Charging, t CO2e, het product is hermetisch afgesloten.): 0.5291

Fysieke specificaties
Netto Afmetingen:  (BxHxD)600x850x600 mm
Gewicht (netto): 54 kg
Full Depth Including Protruding Part: 655 mm
Drum Material: Stainless