Naar boven

Sony ILCE-6400 + 16-50MM

Art.nr: Sony ILCE-6400 + 16-50MM
De α6400 heeft een 24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensor en BIONZ X-beeldprocessor. Dit garandeert hoogwaardige foto's en video beeldkwaliteit ook bij 4K opnamen. De camera kan continu fotograferen met volledige AF/AE-tracking tot wel 11 fps met een mechanische sluiter (8 fps geluidloos met elektronische sluiter). Dit tot 116 frames JPEG Standard / 46 frames RAW gecomprimeerd
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Ultieme snelheid om ieder moment vast te leggen

De α6400 is uitgerust met dezelfde technologieën als de α9, α7R III en α7 III modellen. De camera heeft 425 contrast-AF-punten en contractdetectie AF die 84% van het beeld dekken. Dit snel reagerende AF-systeem is gekoppeld aan een vernieuwde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor. Dit garandeert een betrouwbare scherpstelling en tracking zelfs bij snel bewegende objecten. De camera kan in slechts 0,02 seconden scherpstellen en het object nauwkeurig blijven volgen.

Een nieuwe standaard in beeldkwaliteit

De α6400 is uitgerust met een 24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensor en de nieuwste generatie BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor. Dit zorgt voor aanzienlijke verbeteringen in beeldkwaliteit en kleurreproductie bij alle soorten opnameomstandigheden. Ook levert dit hogere snelheden en een indrukwekkend ISO-bereik van 100 - 32000 (uitbreidbaar tot ISO 50 - 102400 voor stilstaande beelden). Voor meer beeldkwaliteit is het beeldverwerkingsalgoritmen van de full-frame camera's van Sony geïntegreerd. Dit biedt uitstekende ruisonderdrukking zonder beperkingen in resolutie en met behoud van textuurweergave.

Hoogwaardige 4K video

De α6400 is zeer geschikt als videocamera en biedt 4K-video-opnamen (3840 x 2160 pixels). Dit model gebruikt uitlezing van elke pixel (4K zonder pixelbinning met 2.4x oversampling) zodat 4K-beeldmateriaal met veel details en diepte geproduceerd wordt.

Verbeterd ontwerp, verbeterde constructie en aanpasbaarheid

De α6400 is een veelzijdige en toegankelijke tool voor alle soorten beeldmakers. Variërend van hobbyisten tot professional; van fotografen, videografen tot vloggers en andere beeldprofessionals. Nieuw is het 180 graden volledig kantelbare Lcd-scherm met een resolutie van 921.000 pixels voor het maken van selfies of vlogs. Het lcd-scherm is uitgerust met Touch Pad, Touch Focus, Touch Shutter en Touch Tracking om de gewenste focuspunten aan te geven en de camera eenvoudig te bedienen.

Specificaties

  • APS-C Exmor CMOS sensor camera met 24,2 MP en BIONZ X-beeldprocessor en vernieuwde beeldverwerking
  • ’s Werelds snelste automatische scherpstelling van 0.02 seconde en realtime Eye-AF
  • 425 fasedetectie AF punten en contrastdetectie AF die 84% van het beeld dekken
  • Continu fotograferen met volledige AF/AE-tracking functionaliteit tot wel 11 fps met een mechanische sluiter en 8 fps geluidloos (elektronisch)
  • Realtime tracking dankzij artificiële intelligentie (AI) gebaseerde objectherkenning
  • Filmopnamen in 4K zonder pixelbinning met 2.4x oversampling
  • Geïntegreerde timelapse functionaliteit
  • Kantelbaar lcd-scherm voor selfies en vloggen