Naar boven

Nikon Coolpix B600 Zwart

Art.nr: Nikon Coolpix B600 Zwart
Met de bridgecamera COOLPIX B600 kunt u overal waar u naartoe gaat gemakkelijk supertele beeldkracht met u meenemen. Het krachtige NIKKOR-objectief met 60 x optische zoom heeft een zoombereik van 24-1440 mm. Of u nu inzoomt op het uitzicht of een groothoekopname maakt van spelende kinderen, deze camera kan het allemaal aan.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

Met de bridgecamera COOLPIX B600 kunt u overal waar u naartoe gaat gemakkelijk supertele beeldkracht met u meenemen. Het krachtige NIKKOR-objectief met 60 x optische zoom heeft een zoombereik van 24-1440 mm. Of u nu inzoomt op het uitzicht of een groothoekopname maakt van spelende kinderen, deze camera kan het allemaal aan.

Full HD-video. Stereogeluid. 
Druk eenvoudig op de speciale filmknop om het opnemen van Full HD-video (1080p/30p) met stereogeluid te starten. Vibratiereductie gaat de effecten van cameratrilling tegen voor videoclips die zelfs stabiel zijn wanneer ze al lopend worden gemaakt. Via bewerking in de camera kunt u tijdens de weergave foto's vastleggen of ongewenste video-opnamen verwijderen.

SnapBridge. Foto's maken en deze ter plekke delen. 
Waarom zou u wachten? De app SnapBridge voor iOS en Android van Nikon maakt een altijd beschikbare verbinding tussen uw camera en uw smartphone of tablet mogelijk. U kunt uw foto's direct ter plekke delen. De datum en locatie kunnen via de GPS op uw smartapparaat worden bijgehouden. U kunt uw smartapparaat zelfs gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Gebruiksvriendelijk
De grip in de stijl van die van een D-SLR zorgt voor een stevige greep. Bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij overzichtelijke instellingen. Of u nu een verjaardagsfeest of de reis van uw leven vastlegt, met de oplaadbare Li-ionaccu kunt u blijven fotograferen.

Schitterende resultaten. Wat u ook fotografeert.
De COOLPIX B600 is zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen met deze camera schitterende foto's en video's kan maken. Met onderwerpstanden zoals Sport, Close-up en Zonsondergang worden automatisch de optimale instellingen gekozen voor de beste resultaten. Voor maximaal gemak bij richten en fotograferen kan de camera de beste onderwerpstand voor u selecteren.

Creatieve standen voor de kunstenaar in u
Met Glamour-retouchering kunt u afzonderlijke foto's bewerken om flatteuze portretten te creëren. Met Creatieve stand kunt u een voorbeeld van een groot aantal artistieke effecten voor foto's en video's bekijken voordat u de opname maakt. Met Macro-stand kunt u schitterende opnamen van kleine wondertjes maken.

Grote monitor
De COOLPIX B600 is uitgerust met een lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 921.000 beeldpunten die is voorzien van een antireflectiecoating. U kunt de helderheid van de monitor aanpassen, zodat de weergave altijd helder is, zelfs bij fel zonlicht. De grote beeldhoek is perfect voor het samenstellen van de compositie van unieke opnamen.

Snelle autofocus
Van slecht verlichte onderwerpen tot razendsnelle acties, u maakt perfect scherpe foto's en video's zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervelende verschuivingen in de scherpstelling. AF met doelopsporing zorgt ervoor dat zelfs bij weinig licht snel op onderwerpen wordt scherpgesteld. Gezichten en kleinere objecten worden nauwkeurig herkend

Specificaties

 • Effectieve pixels: 16,0 miljoen (door beeldverwerking kan het aantal effectieve pixels afnemen)
 • Beeldsensor: 1/2,3-inch CMOS; totaal aantal pixels: circa 16,76 miljoen
 • Objectief: NIKKOR-objectief met 60x optische zoom
 • Brandpuntsafstand: 4,3 tot 258 mm (beeldhoek is equivalent met die van een objectief van 24 tot 1440 mm in kleinbeeldformaat)
 • f-waarde; f/3.3 tot f/6.5
 • Objectiefconstructie: 16 elementen in 11 groepen (4 ED-lenselementen en 1 Super ED-lenselement)
 • Vergroting: Maximaal 4x (beeldhoek is equivalent met die van een objectief van circa 5760 mm in kleinbeeldformaat)
 • Vibratiereductie: Lens-shift (foto's), combinatie van lens-shift en elektronische VR (video's)
 • Autofocus: Contrastdetectie-AF
 • ISO-gevoeligheid: ISO 125 tot 1600, ISO 3200, 6400 (beschikbaar in de Autostand)
 • Sluitertijd: 1/1600 tot 1 sec., 1/4000 sec. (maximale snelheid tijdens snelle continu-opnamen), 25 sec. (Sterrensporen bij onderwerpstand Meervoudige belichting Lichter)
 • Gewicht: Circa 500 gram (inclusief accu en geheugenkaart)