Naar boven

Sony DSC-RX10 IV

Art.nr: DSC-RX10 mark IV
De autofocussystemen van de RX10 IV zorgen voor meer responstijd, meer nauwkeurigheid en een groter bereik voor een preciezer controleerbare, effectievere scherpstelling op uw onderwerp, ongeacht hoe snel de scène zich ontwikkelt.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV Compact Camera

Supersnelle autofocus gecombineerd met een groot zoombereik
Het is nu nog makkelijker om op elk gewenst moment prachtige foto's en films vast te leggen. De nieuwe RX10 IV is veel meer dan een solide en slimme alles-in-één compactcamera — hij heeft genoeg baanbrekende innovaties waar zelfs professionals van onder de indruk zullen zijn, van een ultrasnel autofocussysteem tot legendarische lenzen in het hele 25x optische zoombereik, tot uitzonderlijk precieze, krachtige beeldverwerking en meer.

Ultrasnelle autofocus in actie
De toonaangevende AF-snelheid van 0,03 s2 is mogelijk dankzij de Exmor RS™ CMOS-beeldsensor (13,2 x 8,8 mm) waarmee u altijd snel en nauwkeurig automatisch kunt scherpstellen. 

Autofocus kan overal in het beeld een onderwerp vastleggen
Autofocus met fasedetectie voor 315 punten beslaat ongeveer 65% van het beeldgebied voor een grote AF-dekking van onderwerpen binnen het frame.

Blijft zo lang richten op bewegende onderwerpen als u wilt
Met High-density Tracking AF-technologie blijft de focus op het bewegende onderwerp en worden er autofocuspunten geactiveerd voor het gebied rond het onderwerp. 

Continu fotograferen op maximaal 24 fps
Leg altijd alle belangrijke momenten vast, ongeacht de snelheid van de situatie. De RX10 IV heeft een supersnelle front-end LSI en de enorme krachtige BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor waarmee u continu kunt fotograferen, zelfs met AF/AE-tracking, met maximaal 24fps voor tot wel 249 frames tegelijk.

Maak opnamen van geluidsgevoelige scènes zonder geluid te maken 
Maak opnamen van live-optredens, wilde dieren en actie zonder voor afleiding te zorgen, door de elektronische sluiter in te stellen op geluidloos fotograferen6. De sluiter heeft een snelheid van max. 1/32000 s en heeft minimale beeldvervorming.

Specificaties

  • TYPE SENSOR: Exmor RS® CMOS-sensor type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm)
  • AANTAL PIXELS (EFFECTIEF): Ca. 20,1 megapixels
  • LENSTYPE: ZEISS Vario-Sonnar T*-lens, 18 elementen in 13 groepen (6 asferische elementen waaronder een AA-lens)
  • F-GETAL (MAXIMAAL DIAFRAGMA): F2.4 (groothoek) - 4.0 (telefoto)
  • OPTISCHE ZOOM: 25x (optische zoom tijdens filmopnamen)
  • BRANDPUNTSAFSTAND: f = 8,8-220 mm
  • ISO-GEVOELIGHEID: ISO100-12.800, instelbaar met boven-/onderlimiet

Video