Naar boven

Liebherr CNef 4815 Comfort NoFrost Koel-vriescombinatie

Art.nr: Liebherr CNef 4815 Comfort NoFrost
Voor een lang aanhoudende versheid bieden de NoFrost-apparaten van Liebherr koelvermogen in professionele kwaliteit.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

NoFrost
Voor een lang aanhoudende versheid bieden de NoFrost-apparaten van Liebherr koelvermogen in professionele kwaliteit. De levensmiddelen worden met gekoelde circulatielucht ingevroren en de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Daardoor blijft het vriesgedeelte altijd ijsvrij en op de levensmiddelen ontstaat geen rijp. Met NoFrost-comfort hoeft nooit meer te worden ontdooid.

DuoCooling
Met twee volledig gescheiden koelsystemen kan met DuoCooling de temperatuur bij koel- en vriescombinaties nauwkeurig en onafhankelijk in het koel- en vriesgedeelte worden geregeld. Bovendien vindt tussen koel- en vriesgedeelte geen uitwisseling van lucht plaats. Zo wordt overdracht van geuren en uitdroging van opgeslagen levensmiddelen voorkomen.

BluPerformance
Meer inhoud in het interieur voor levensmiddelen, zuinig en energie-efficiënt,, stil en comfortabel in gebruik en een uitstekende ontwerp: Op het gebied van koelen en vriezen zetten de BluPerformance apparaten van Liebherr nieuwe normen.

BioCool
De BioCool-Box maakt vochtregulering in de lade mogelijk om de versheid van levensmiddelen als groente en fruit te verlengen. De BioCool-Box is gemonteerd op licht lopende rollers of op premium telescooprails. Beide zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een goed overzicht van de opgeslagen producten. De luchtvochtigheid in de BioCool-Box is met een schuif in te stellen.

2,4" Touch display
Het 2,4" contraststerke Touch display met hoge resolutie is geïntegreerd achter de deur en maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk.

GlassLine
Het karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet.

PowerCooling
PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op.

Specificaties

Vermogen en verbruik
Energie-efficiëntieklasse: A+++
Energieverbruik in 24 uur: 0,474 kWh / 24h
Energieverbruik per jaar: 174 kWh/a
Geluidsniveau: 38 dB
Netto inhoud, totaal: 361 l
Koelgedeelte: 260 l
Vriesgedeelte: 101 l

Afmetingen en gewicht
Buitenmaten (h/b/d): 201 / 60,0 / 66,5 cm
Gewicht (zonder verpakking): 81,8 kg

Koelgedeelte
Ontdooisysteem: automatisch
Circulatiekoeling: ✔
Verlichting: LED-plafondverlichting
Aantal draagplateaus koelgedeelte: 5
waarvan in hoogte verstelbaar: 4
Materiaal legplateaus, koelgedeelte: glas
Flessenplank: Flessenplateau
Flessenrek: 1
Aantal conservenrekjes: 3

Vriesgedeelte
NoFrost: ✔
Ontdooisysteem: automatisch
Schuifladen in het vriesgedeelte: 3
VarioSpace: ✔
IJsblokjeshouder: 1
Invriescapaciteit in 24 uur: 16 kg