Naar boven

Sony DSC-RX0 Laatste exemplaar

Art.nr: Sony DSC-RX0 Laatste exemplaar
De DSC-RX0 biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden met foto en video dankzij een waterbestendig, schokbestendig en drukbestendig ontwerp.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De compacte en zeer robuuste DSC-RX0 biedt ongekende vormen van expressie. De DSC-RX0 biedt de toonaangevende beeldkwaliteit van de Sony RX-serie in een robuuste en ultracompacte behuizing.

De DSC-RX0 biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden met foto en video dankzij een waterbestendig, schokbestendig en drukbestendig ontwerp. De camera is geschikt voor het maken van foto's en video, maar kan ook worden gebruikt in een opstelling met meerdere camera's. Dit biedt mogelijkheden om foto's, video's of superslowmotionbeelden te maken vanuit verschillende hoeken.

Met een gewicht van 110 gram en afmetingen van 59 mm x 40,5 mm x 29,8 mm (B x H x D) verlegt de RX0 de grenzen van een premium compact camera. De camera kan worden gebruikt om foto's en video's te maken onder moeilijke omstandigheden, zoals in de regen, onder water of in een zanderige of stoffige omgeving. Tevens kan de RX0 worden opgesteld om met meerdere camera's vanuit verschillende hoeken opnames te produceren.

Oneindig veel creatieve mogelijkheden
Voor fotograferen met meerdere camera's biedt de RX0 een nieuwe wereld aan mogelijkheden. De draadloze afstandsbediening FA-WRC1M van Sony kan worden gebruikt om maximaal vijftien RX0-camera's te bedienen. De app PlayMemories Mobile kan maximaal vijf RX0-modellen draadloos verbinden. Dankzij het compacte ontwerp is de camera in zeer lastige posities te monteren.


Vol vermogen
De RX0 zit vol geavanceerde technologie van Sony en beschikt over een gestapelde Exmor RS CMOS-beeldsensor met 15,3 megapixels. Tevens is dit model uitgerust met een BIONZ X-processor en een vaste ZEISS Tessar T*-groothoeklens van 24 mm F4. Deze lens levert een hoge resolutie en minder vervorming voor zowel RAW- als JPEG-foto's en alle ondersteunde video. De camera heeft een sluiter tegen vervorming tot 1/32.000 seconde en maakt foto's tot 16 fps. Hierdoor kunnen snel bewegende objecten prachtig vastgelegd worden.

De RX0 is waterbestendig tot een diepte van 10 meter en kan samen met de nieuwe MPK-HSR1-behuizing worden gebruikt tot maar liefst 100 meter diepte. Daarnaast is de camera ook nog eens schokbestendig tot een hoogte van 2 meter. Gebruikers kunnen nu foto's en video's maken die voorheen simpelweg onmogelijk waren, mede doordat regen, zand, beperkte ruimte of een stoffige omgeving geen obstakel meer vormen.

Uitstekende video
Naast het fotograferen kan de RX0 ook gebruikt worden voor het maken van video's met diverse creatieve functies. Door gebruik te maken van superslowmotion kan de DSC-RX0 opnames maken tot 1.000 frames per seconde. Ideaal om snelbewegende objecten duidelijk weer te geven. MF-Assist en Peaking zorgen ervoor dat het scherpstellen wordt afgestemd op vooraf ingestelde specificaties.


 

Specificaties

Aantal megapixel sensor: 21
4K video via HDMI en 60fps Full HD video's
Water-, schok- en drukbestendig
Zeiss Tessar T* 24mm groothoeklens om foto's te maken tot 16 fps
Creatieve mogelijkheden zoals superslowmotion
Verbind draadloos tot wel 5 camera's
Kan zonder behuizing tot wel 10 meter onder water, met behuizing zelfs tot 100 meter
Aansluiting: HDMI (type D)
Soort geheugenopslag: MicroSD (niet meegeleverd)
Gewicht (g): 110