Naar boven

Siemens WD14U540NL Was- droog combinatie

Art.nr: Siemens WD14U540NL Was/Droog combinatie
Precieze beladingsherkenning en sensorgestuurde programma's zorgen voor een zuinig water- en energieverbruik - dankzij waterPerfect Plus
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De nieuwe Siemens was-droogcombinatie WD14U540NL, heeft energieklasse A en een vulgewicht van 10 kg wassen (1400 toeren) en 6 kg drogen.
De WD14U540NL is in het bezit van de intelligente, duurzame en stille koolborstelloze iQdrive motor met 10 jaar garantie, ook kunt u het grote display met handige extra functies, zoals startuitstel, temperatuur en snelheid, op de wasmachine eenvoudig bedienen. Het display biedt optimaal gemak en maximale flexibiliteit.

Het Wash&Dry 60 programma maakt het mogelijk om uw wasgoed in 60 minuten te wassen én te drogen.

Outdoor + Impregneren: bescherm uw sportkleding
De moderne microvezels, de luchtdoorlatende en toch waterdichte membraanstoffen en de gevoelige naden van uw sportkleding hebben speciale zorg nodig, denk hierbij aan zeiljacks, joggingshirts en snowboardbroeken. Het speciale wasprogramma Outdoor + Impregneren reinigt waterafstotende textielsoorten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en ademende werking. Het speciale wasprogramma Outdoor + Impregneren beschermt uw kleding en zorgt voor een perfect schoon resultaat.

Efficiënt verbruik van water
De Siemens WD14U540NL is voorzien van het slimme 3-D sensorsysteem waterPerfect Plus welke ervoor zorgt dat de waveTrommel trommel altijd de optimale hoeveelheid water heeft. Uiteraard is de hoeveelheid water afhankelijk van de vulling en het type wasgoed, zoals bijvoorbeeld katoen of synthetisch.

Nooit meer uw condensor schoonmaken met de zelfreinigende condensor.
De condensor wordt iedere keer grondig schoongemaakt tijdens het drogen. Verschillende keren. Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft - extreem laag.

Stil, krachtig en duurzaam: iQdrive.
Siemens biedt een volledig nieuw motorconcept: de iQdrive. Deze werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast.

Gegarandeerd een lange levensduur: iQdrive met 10 jaar garantie.
Siemens biedt een volledig nieuw motorconcept: de iQdrive. Deze werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast. En zo betrouwbaar, dat we 10 jaar garantie bieden op de motor.

AntiVibration Design
Uniek anti-vibration design: trillingen beperkt tot het minimum. Dit automatische stabilisatiesysteem heeft zeer gevoelige sensoren, die zelfs de kleinste trillingen detecteren en direct reageren om elke onbalans, hoe gering ook, te corrigeren. De unieke anti-vibratiewanden maken de wasmachine buitengewoon stil, zelfs bij centrifuge op hogere toerentallen. 

Bijvul functie (addwash)
Bijvulfunctie: om 'vergeten' wasgoed alsnog toe te voegen. Wasgoed vergeten in de wasmachine te doen? Dat is snel opgelost. Dankzij de bijvulfunctie kan 'vergeten' wasgoed toegevoegd worden gedurende de gehele wascyclus. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. Daarmee kan de deur van de machien geopend worden en kan het wasgoed makkelijk worden toegevoegd. 

WaterPerfectPlus
De uitgekiende sensortechnologie zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid water in de wastrommel terechtkomt, afgestemd op de hoeveelheid wasgoed en textielsoort. Altijd een perfect wasresultaat met een optimaal waterverbruik. 
 
waveTrommel
De waveTrommel met innovatief druppeldesign en speciale wasmeenemers zorgt voor een constante verdeling van water en zeepsop en een snellere doorweking van het wasgoed. Hierdoor wordt de was snel, voorzichtig en energiezuinig gewassen. Voor een bijzonder schone en effectieve wasverzorging, dankzij de unieke trommelstructuur.

Specificaties

Energieverbruik wassen en drogen 6.82 kWh,
waterverbruik wassen en drogen 125 l in label-/normprogramma
Geluidsniveau bij wassen: 47 dB
Geluidsniveau bij centrifugeren: 71 dB
Geluidsniveau bij drogen: 61 dB
Volume van trommel: 70 l
Non-stop wassen en drogen programma 6 kg
Geïntegreerde vulopening van 32cm
130° te openen deur
Draaideur linksdraaiend
Metalen deursluiting
Comfort deurvergrendeling
Vuldeur met extra isolatieglas
Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
Lagere geluidswaarden (dB) door extra isolerend materiaal
Afmeting apparaat (H x B): 84,8 cm x 59,8 cm
Diepte apparaat: 62,0 cm
Diepte apparaat incl. deur: 64,5 cm
Diepte apparaat met geopende deur: 114,2 cm
Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte