Naar boven
Aanbevolen
All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €2000 All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €2000 All-Risk verzekering, dekt zowel schade, diefstal als reparaties voor een periode van 60 maanden = 5 jaar 18499
Samsung No Gap 2018/2019 muurbeugel WMN-M22EA Samsung No Gap 2018/2019 muurbeugel WMN-M22EA Met de Samsung No Gap Wall-mount kan de 75" inch 2018 QLED TV kan nog strakker aan de muur gehangen worden. U hangt u QLED TV in een paar minuten o... 17900
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 4900
Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2900
Audioquest Cinnamon 1,00 HDMI kabel Audioquest Cinnamon 1,00 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 7500
Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Een unieke steun, gevormd door 45 jaar ervaring, deze Vogel's DesignMount is een keerpunt te noemen volgens het merk. Het glijdt moeiteloos van de ... 39900

Samsung QLED 4K QE55Q90RALXXN 2019

Art.nr: Samsung QLED 4K QE55Q90RALXXN 2019
Dankzij unieke Samsung Quantum Dot-technologie geeft QLED een kleurvolume van 100% weer. Ervaar de Quantum Processor 4K op deze 4K QE55Q90R. Direct Full Array 16X* brengt kleine details tot leven.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

QLED 4K 55 inch

100% kleurvolume door Quantum Dot

Zo puur als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED een kleurvolume van 100% weer, zodat natuurlijke kleuren in lichte en donkere scènes tot leven komen.

Perfecte precisie

Dit is de nieuwe definitie van precisie. Direct Full Array 16X* brengt kleine details tot leven door de achtergrondverlichting heel nauwkeurig aan te sturen. Zo krijgen al je beelden en scènes een ongelofelijke diepte.

Ervaar beelden met fantastische kleuren en intense contrasten.

Quantum HDR 2000 heeft een groot helderheidsbereik, zodat elke scène levensecht wordt weergegeven met diepe contrasten en natuurlijke, levendige kleuren.

Ga voor een grootse kijkervaring

Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.

Prachtig beeld vanuit elke hoek

Je hoeft niet meer recht voor de TV te gaan zitten. Ultra Viewing Angle van QLED verspreidt het licht heel gelijkmatig en vermindert lichtlekkage voor een optimale kijkervaring vanuit een brede kijkhoek.

Quantum Processor 4K

Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

Adaptive Intelligence

De omstandigheden in je kamer veranderen, en dus moet je TV zich aanpassen. Adaptive Intelligence van QLED past de helderheid en het volume automatisch aan. De functie stemt zelfs het geluid af op de content die wordt weergegeven; zoals het opschonen van een dialoog in een nieuwsprogramma, of de stem van een zanger boven de achtergrondmuziek uit laten komen.

Ambient Mode

We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm… maar we zien de TV liever niet als hij uit staat. Dankzij Ambient Mode* past hij zich heel natuurlijk aan je interieur aan. In plaats van een groot zwart vlak zie je schitterende afbeeldingen die passen bij jouw interieur – met eenvoudige instellingen en meer dan genoeg keuze.

Smart Hub en One Remote Control

Met de Smart Hub en One Remote Control wordt QLED nóg slimmer. Zo krijg je supersnel en simpel toegang tot je favoriete content: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. En dat allemaal met één afstandsbediening, de One Remote Control.

SmartThings

Een superslim huis, helemaal afgestemd op jouw leven. De QLED TV is voorzien van Samsung SmartThings* en geeft je toegang tot al je IoT-apparaten en -sensoren. Je kunt het licht aan doen, kijken wat er in de koelkast staat en zelfs de robotstofzuiger aanzetten.

Google Assistant

De nieuwe QLED is compatibel met Google Assistant – voor nog meer gemak. Je kiest een zender, past het volume aan, speelt af of pauzeert, en dat allemaal met je stem.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Samsung 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

LED televisie
138cm / 55inch
Flat-Display
Resolutie: 3840 x 2160 pixels
4K resolutie
Beeldtechniek
Processor technologie
Quantum Processor 4K
QLED-Technologie
High Dynamic Range (HDR 10+)
High Dynamic Range (Q HDR 1500)
Hybrid Log Gamma (HLG)
Picture Quality Index [PQI] 3800
Beeldverbetering II
Ultra Black Elite
Geluid
Geluidsverbetering
Dolby Digital Plus
Gezamenlijk vermogen
40 Watt maximaal
Compatible met Google Assistant en Samsung Bixby
Comfort
Ambient-Modus
Picture-in-Picture (2-tuners)
Internet Smart content
SmartTV
WEB-Browser
Teletekst
Hbb TV Ready
360 graden camera ondersteunin
360 Graden video player
aansluitingen
CI+ 1
Optische digitale uitgang
HDMI aansluitingen 4
Ethernet aansluiting
RS-232C
USB-aansluiting
USB 2.0 3 x
Draadloze verbindingen
Bluetooth Audio ondersteuning
WLAN interface
Multiroom ondersteuning
Screen Mirroring
Wi-Fi Direct
Wandmontage
VESA-aansluiting compatible
EU-voorwaarden televisies 1062/2010
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse B
Stroomverbruik in bedrijf: # W157
Energieverbruik per jaar kWh 218
Beelddiagonaal in cm 138
Beelddiagonaal in inch 55
stroomverbruik in standby 0.5
resolutie: 3840 x 2160 pixels

Kijk ook eens naar