Naar boven
84900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2900
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 4900
Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Een unieke steun, gevormd door 45 jaar ervaring, deze Vogel's DesignMount is een keerpunt te noemen volgens het merk. Het glijdt moeiteloos van de ... 39900
Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 9500

Ook voor Samsung QE49Q67RALXXN naar Apollo

Art.nr: Samsung QLED QE49Q67RALXXN
Met geïntegreerde AirPlay 2* stream je de content van je Apple-toestellen naar het grote scherm. Dankzij unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED het kleurvolume op 100% weer op deze Samsung QE49Q67RALXXN
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

QLED 4K 49 inch

Samsung 49Q67R

Ervaar elk moment in HDR

Quantum HDR

Zie voorwerpen in het donker en ervaar kleuren met eindeloos veel diepte. Quantum HDR* analyseert elke scène frame voor frame en past de helderheid aan om ieder moment perfect weer te geven.
De werkelijkheid begint met QLED 100% kleurvolume door Quantum Dot. Zo echt als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED het kleurvolume op 100%* weer, zodat lichte en donkere scènes in perfecte kleuren tot leven komen.

AirPlay 2

Voor het eerst werkt QLED ook met Apple. Met geïntegreerde AirPlay 2* stream je de content van je Apple-toestellen naar het grote scherm. Zo speel je heel gemakkelijk video's, muziek, foto's en meer af op de QLED vanaf je iPhone, ipad en Mac.

De TV, het hart van je slimme huis

SmartThings. Een superslim huis, helemaal afgestemd op jouw leven. De QLED TV is voorzien van Samsung SmartThings* en geeft je toegang tot al je IoT-toestellen en -sensoren. Je kunt het licht aan doen, kijken wat er in de koelkast staat en zelfs de robotstofzuiger aanzetten.

Met QLED is alles gemakkelijker

Smart Hub en One Remote Control. Met Smart Hub en Samsung One Remote Control wordt QLED nóg slimmer. Zo krijg je toegang tot je favoriete content, gewoon vanaf je settopbox naar je spelcomputer, apps en live TV. Meer heb je niet nodig.

De mooiste TV, ook als hij uit staat

Ambient Mode. QLED is nooit saai, ook niet als hij uit staat. Dankzij Ambient Mode* past hij zich heel natuurlijk aan je interieur aan. In plaats van een groot zwart vlak zie je schitterende afbeeldingen die aansluiten bij jouw lifestyle – met eenvoudige instellingen en meer dan genoeg keuze.

Minimalistisch ontwerp, maximale impact

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het ontwerp van de TV je afleidt van de programma's die je wil zien. Daarom is de QLED TV voorzien van extra dunne randen, zodat je gefocust bent op het beeld en helemaal kunt opgaan in elke scène.

AI Upscaling

AI Upscaling* maakt een wereld van verschil. QLED gebruikt AI-gestuurde machine learning om ruis in het beeld tegen te gaan, verloren details te herstellen en zelfs om de randen rondom voorwerpen en tekst scherper te maken. Nu kun je genieten van je content met een resolutie van bijna 4K.

Adaptive Intelligence

De omstandigheden in je kamer veranderen, en dus moet je TV zich aanpassen. De Adaptive Intelligence van de QLED TV past de helderheid en het volume automatisch aan. De functie stemt zelfs het geluid af op de content die wordt weergegeven; zoals het opschonen van een dialoog in een nieuwsprogramma, of de stem van een zanger boven de achtergrondmuziek uit laten komen.

Allemaal aangestuurd door een superkrachtige processor

Quantum Processor 4K. Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan naargelang de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

Gamen met een supersnelle respons

Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie* vermindert QLED de inputvertraging en kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Vertrouw op de snelheid van QLED en bereid je voor op de overwinning!

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Samsung 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

LED televisie
123cm / 49inch
Flat-Display

beeld
resolutie: 3840 x 2160 pixels
4K resolutie

beeldtechniek
Processor technologie
Quantum Processor 4K
QLED-Technologie
High Dynamic Range (HDR 10+)
Hybrid Log Gamma (HLG)
Picture Quality Index [PQI] 2500
Beeldverbetering Q Color
ontvangst: TV Key
geluid
Geluidsverbetering Dolby Digital Plus
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal
compatible met Google Assistant en Samsung Bixby
Comfort
Ambient-Modus
Picture-in-Picture (2-tuners)
Internet Smart content
SmartTV
WEB-Browser
Teletekst
Hbb TV Ready
360 graden camera ondersteunin
360 Graden video player

aansluitingen
CI+ 1
Optische digitale uitgang
HDMI aansluitingen 4
USB-aansluiting USB 2.0 2 x

draadloze verbindingen
Bluetooth Audio ondersteuning
Multiroom ondersteuning
Screen Mirroring
Wi-Fi Direct

Wandmontage
VESA-aansluiting compatible

Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A
Stroomverbruik in bedrijf: # W 89
Energieverbruik per jaar kWh 123
Beelddiagonaal in cm 123
Beelddiagonaal in inch 49
stroomverbruik in standby 0.5
resolutie: 3840 x 2160 pixels