Naar boven
Aanbevolen
Bowers & Wilkins Formation Bass Bowers & Wilkins Formation Bass Ontdek veel meer bas die u niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen met de Formation Bass. Accurater, perfect getimed en beter dan ooit: Format... 109900
Bowers & Wilkins Formation Audio Bowers & Wilkins Formation Audio U kunt nu uw bestaande luidsprekersysteem laten kennismaken met de vele mogelijkheden van streaming. Formation Audio maakt 96kHz/24-bits multiroom-... 74900
Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart Ervaar het kamervullende en legendarische stereogeluid van de draadloze Bowers & Wilkins Formation Wedge. De unieke 120-graden behuizing is speciaa... 94900
Bowers & Wilkins Formation Duo Zwart (set prijs) Bowers & Wilkins Formation Duo Zwart (set prijs) Formation Duo van Bowers & Wilkins, het eerste draadloze luidsprekersysteem met dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem. 459800

Natuurlijk ook voor Bowers & Wilkins Formation Bar naar Apollo!

Art.nr: Bowers & Wilkins Formation Bar
Een krachtige, multiroom-soundbar met legendarische geluidskwaliteit en de flexibiliteit van draadloos muziek streamen. Dankzij 9 geoptimaliseerde drivers en een speciale centerluidspreker voor een meeslepende muziek en film ervaring maakt de Formation Bar onderdeel uit van uw thuisbioscoop.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie


Sound that provides a clearer picture

De Bowers & Wilkins Formation Bar zorgt voor een fantastische geluidservaring dankzij 9 optimaal geplaatste drivers en een speciale centerluidspreker gebaseerd op 55 jaar aan akoestische kennis.

Gebruik van soundbars

Soundbars moeten een volle en meeslepende thuisbioscoop ervaring bieden in een compact ontwerp, maar schieten vaak tekort omdat ze over te weinig luidsprekers of vermogen beschikken. Bovendien komt het vaak voor, is onze ervaring, dat luidsprekers niet optimaal geplaatst (kunnen) zijn vanwege de beperkte vorm en grootte.

Legendarische geuidskwaiteit

Met Formation Bar biedt Bowers & Wilkins een krachtige multiroom-soundbar met een legendarische geluidskwaliteit en flexibiliteit van draadloze streaming.

9 geoptimaliseerde drivers

De technici van Bowers & Wilkins hebben maar liefst 9 geoptimaliseerde drivers ontworpen en deze optimaal geplaatst in een slank design om een breed en compleet geluidsbeeld te creëren. De speciale center luidspreker zorgt voor een kraakheldere spraakweergave. Dankzij deze combinatie zit de gehele kamer “recht voor het podium” voor de beste geluidservaring.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u meer informatie over Bowers & Wilkins Formation, wilt u een combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke Bowers & Wilkins deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor de Formation serie van Bowers & Wilkins bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Formation Bar en meer ;-) 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

 • Geluidsprestaties van Bowers & Wilkins – Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie die in Formation Bar samenkomt, ervaar je Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem.
 • 9 geoptimaliseerde drivers – gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed geluidsbeeld voor muziek en films te creëren
 • Dubbele dometweeter – onze dubbele dometweeter-technologie afkomstig van onze 600 Series, voor de meest hoogwaardige kwaliteit met een bijzonder breed en en compleet geluidsbeeld
 • Centerluidspreker– de Formation Bar heeft een speciale center luidspreker voor een kraakheldere spraakweergave van uw favoriete films en tv-programma's.
 • Exclusieve draadloze Formation®-technologie – het gepatenteerde systeem van Bowers & Wilkins levert dezelfde hifi kwaliteit als een bekabeld systeem.
 • Perfecte luidspreker synchronisatie – een toonaangevende, meeslepende muziek ervaring dankzij een synchronisatie in de kamer van 1 microseconde tussen de luidsprekers.
 • Gepatenteerd stabiel mesh-netwerk - werkt onafhankelijk van uw Wi-Fi thuisnetwerk voor perfect draadloos geluid
 • 96 kHz/24-bits audioresolutie – dankzij onze software en hardware innovaties en het eigen mesh-netwerk levert het Formation systeem een uiterst stabiele en betrouwbare verbinding.
 • Snelle en eenvoudige installatie – De installatie duurt slechts een paar minuten door de handige App. U kunt direct beginnen met het afspelen van muziek.
 • Modern ontwerp van wereldklasse – speciaal gebouwd voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken
 • Volledige schaalbaarheid in huis – in uw hele huis uit te breiden met aanvullende Formation-
 • producten

Kijk ook eens naar

Video