Naar boven

Bowers & Wilkins PV1D Actieve Subwoofer Matte Black

Art.nr: PV1D Zwart
De Bowers & Wilkins PV1D Actieve Subwoofer mat zwart verandert de kijk op subwoofers. Dankzij de bolvormige behuizing en de uitmuntende prestaties.
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

Met de originele PV1 hebben we de grenzen van het technologische design verlegd. Deze iconische subwoofer werd dankzij zijn opvallende uiterlijk en krachtige prestaties een begrip in de wereld van home cinema. De vernieuwde PV1D gaat verder; een nieuw digitaal platform, nieuwe drive units en verbeterde versterking maken dit de perfecte subwoofer voor gebruik in home cinema of stereo opstellingen.

De PV1D's inherente sterkte van de bolvormige constructie en de symmetriche plaatsing van twee drive units maakt de subwoofer perfect gebalanceerd en verbetert tegelijkertijd de drukverdeling in de kast. Zelfs bij grote film explosies blijft de behuizing vrij van trillingen en resonanties. Een nieuwe 400 Watt versterker zorgt voor de dynamiek, kracht en souplesse.

Dankzij het bekroonde digitale platform van de DB-1 kan de PV1D perfect worden afgesteld. Houdt u van diepe bas effecten in films of de subtielele laagweergave in klassieke muziekstukken. Een nieuwe versie van de Bowers & Wilkins SubApp software maakt het mogelijk om de PV1D vanuit uw luisterpositie optimaal in te stellen. Enkel een Windows PC op de PV1D aansluiten via een USB kabel volstaat om alles perfect in te regelen.

Specificaties

Model PV1D
Eenheden 2 x 200 mm (8 in) Papier-Kevlar®/Aluminium dome langeslag
Uitgangsvermogen 400 watt
Opgenomen vermogen 150 watt
Idem in standby < 1 W
Ingangsimpedantie 100 kohm
Signaal/ruis > 100 dB
Functies 5 voorinstellingen
Ingangsgevoeligheid (analog)
Versterking (digitaal)
Frequentie laag-doorlaatfilter
Laag-doorlaatfilter helling
Laag-doorlaatfilter fase
Auto inschakelen/standby
Trigger inschakelen/standby
Voorinstelling triggerg
Ingangen Stereo Lijn in ( 2 x cinch)
Luidsprekerniveau in
(5 m kabel meegeleverd)
Hoogte 342 mm (13,5 in)
Breedte 270 mm (10,6 in)
Diepte 358 mm (14,1 in)
Nettogewicht 18,7 kg (41 lb)
Afwerking Matzwart
Matwit