Naar boven
33500 25000

Prijs per stuk.
Alleen per paar te bestellen. 

Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
Klik hier voor:
Apollo Deal
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 600
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 3900

KEF R100 Hoogglans Wit (Per stuk)

Art.nr: R100 Boekenplank luidspreker Wit
Mocht u een persoonlijk (KEF) hi fi advies wensen op maat, dan staat het verkoopteam van Apollo Almere voor u klaar. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
Merk:
KEF
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Wit

Productinformatie

KEF R100 Boekenplank luidspreker Wit

Dankzij de nieuwste KEF Premium HiFi innovaties & Home theater speaker technologie zet de KEF R serie een nieuwe standaard voor audiofiele geluidsweergave en multi-channel entertainment tegen een betaalbare prijs.

De nieuwste Uni-Q array driver in combinatie met de nieuwe bass-drivers en de vele subtiele verfijningen van de KEF R100 genereren een adembenemende volle klank die het geluid van de legendarische KEF Reference Series benaderd, dit alles voor een aantrekkelijke prijs.

De nieuwe Uni-Q MF / HF driver van de KEF R100 Boekenplank luidspreker is ook al een meesterwerk, de reactie van de middelste frequenties is extreem snel en schoon. In het akoestische centrum van de Midrange conus zit een geavanceerde tweeter die de hoge tonen sprankelend weergeeft.

De Kef R100 biedt een breed. verfrissend en natuurlijk geluid. Stemmen worden door de Kef R100 duidelijk en helder geïllustreerd. Verder is deze luidspreker leverbaar in Zwart en Walnut.

Het bedrijf KEF werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

 

 

 

Specificaties

Type luidspreker 2-weg boekenplank luidspreker

 • Frequentie bereik 49 - 45.000 Hz 
 • Gevoeligheid 86 dB
 • Aanbevolen vermogen 25 - 100 Watt
 • Impedantie 8 Ohm 
 • Crossover-frequentie(s) 2.500 
 • Aantal speakerunits 1
 • Tweeter unit (diameter 25 mm.) 1
 • Midrange unit (diameter 130mm.)
 • Afmetingen (H x B x D) 280 x 180 x 289 mm
 • Gewicht 6,6 kg.  
 • Max. output 107 dB
 • Ook leverbaar in hoogglans Zwart en Walnut.

Video