Naar boven

Sony DSC-WX350 Wit

Art.nr: WX350
Digitale compactcamera met 20x optische zoom, Exmor R®-CMOS-sensor met 18,2 megapixels, NFC en Wi-Fi®
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De superkleine Sony Cybershot DSC-WX350 compact camera heeft een 18.2 megapixel sensor en een groot bereik dankzij 20x optische zoom. Maak opnames in een kleine ruimte, maak indrukwekkende 360° panoramafoto's of close-ups van slechts 5 centimeter afstand van uw onderwerp..., het kan allemaal! En dankzij de lichtsterke Sony G lens, een hoge ISO gevoeligheid, de ingebouwde flitser, beeldstabilisatie èn de geavanceerde ruisonderdrukking kunt u moeiteloos foto's en full HD video's maken in een ruimte met weinig licht.

Gebruiksvriendelijk en slim
U hoeft eigenlijk niet na te denken over de instellingen: de DSC-WX350 heeft een slimme automatische stand, maar ook een scèneselectie met 14 voorgeprogrammeerde scènes voor als u liever zelf kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld de "Modus tegen bewegingsonscherpte" gebruiken en voor het fotograferen van vuurwerk kiezen voor de speciale "Vuurwerk" stand. De gezichtsherkenning, de glimlach herkenning en een handige weergave met rasterlijnen helpen u om perfecte portret- en landschapsfoto's te maken. En het vastleggen van bewegende onderwerpen is geen probleem: met een snelheid van 10 beelden per seconde is het altijd raak! De bediening van de WX350 is bovendien heel gebruiksvriendelijk door het duidelijke menu en een logische plaatsing van alle knoppen. U kunt snel in- en uitzoomen en er is een record-knop in handbereik waarmee u direct begint met filmen.

Bewerken en delen
Voor het bewerken van uw foto's heeft u geen computer nodig. Met de Sony Cybershot WX350 beschikt u over 13 beeldeffecten waarmee u bijzondere momenten of een bepaald onderwerp extra kunt benadrukken. Kies bijvoorbeeld voor "Toy Camera", "Postereffect", "Pop-kleuren", "Retrofoto" of "Zwart-wit met een hoog contrast". En het leuke is dat u alles meteen kunt delen via social media of uw weblog dankzij wifi en NFC. Stuur de foto draadloos door naar uw smartphone of tablet en laat iedereen meegenieten!

Specificaties

- Superkleine camera van 164 gram
- 18.2 megapixel sensor en 20x optische zoom
- Gebruiksvriendelijk en slimme automatische stand
- Lichtsterke lens en krachtige ruisonderdrukking
- Altijd scherpe foto's dankzij de beeldstabilisatie
- Kies uit 13 speciale effecten voor uw foto's
- Deel alles direct via wifi en NFC

Wat zit er in de doos?

- NP-BX1 li-ion accu
- USB-lader
- Micro-USB kabel
- Polsriempje
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie