Naar boven

Sony DSC-H400

Art.nr: H400
Onze krachtigste compacte zoom tot nu toe
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

De Sony Cybershot DSC-H400 compact camera is een bridgecamera met ultrazoom mogelijkheden, het gebruiksgemak van een compact camera maar het uiterlijk en gedrag van een DSLR. De 20.1 megapixel beeldsensor en de razend snelle BIONZ R beeld processor geven prachtige gedetaileerde beelden met veel contrast. Het krachtige objectief in de DSC-H400 is in staat tot een verbluffende 63x optische zoom. Met het 3.0" Clear Photo LCD display en de heldere viewfinder heeft u 2 geweldige mogelijkheden om uw composities te bepalen en terug te kijken.
 
Stabiele opnames en 360° Sweep Panorama
Maak HD video opnames met behulp van de functies die ook beschikbaar zijn voor fotografie en hou deze beelden scherp en stabiel met de ingebouwde optische en digitale beeldstabilisatie. Dit komt goed van pas wanneer u gebruikt maakt van de 63x zoom, in situaties met weinig licht of wanneer u aan het wandelen bent tijdens het schieten van foto's of video's. De Cybershot DSC-H400 is tevens uitgerust met een 360° Sweep Panorama, hierbij houdt u de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk foto's van hoge resolutie en zal deze automatisch aan elkaar linken om zo één grote foto af te leveren. Dit is een geweldige manier om de grootsheid van landschappen op de gevoelige plaat vast te leggen.
 
Alleen nog maar lachend op de foto
Met de Intelligent Auto instelling zoekt de Cybershot DSC-H400 zelf de beste instelling voor de scène die u op dat moment probeert vast te leggen. Om te voorkomen dat u bij portretten net die grote glimlach mist wordt er gebruik gemaakt van Smile Shutter technologie waarbij er een foto wordt gemaakt zodra er een glimlach wordt waargenomen. U kunt zelf instellen wat de gevoeligheid is van deze instelling waarbij u ook kunt aangeven of de glimlach van een kind of van een volwassene uw voorkeur heeft.

Specificaties

- 20.1 megapixel beeldsensor met een snelle BIONZ R beeldprocessor
- 63x optische zoom
- Optische en digitale beeldstabilisatie
- 3.0" LCD display en viewfinder
- Automatische glimlach herkenning
- 720P HD video opnames

Wat zit er in de doos?

- Sony NP-BX1 accu
- Sony AC-UB10C adapter
- USB kabel
- Schouderriem
- Lensdop
- Handleiding
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie

Kijk ook eens naar