Naar boven

Sony A5000 + 16-50 Wit

Art.nr: ILCE5000LW
Flexibiliteit voor prachtige foto's
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De compact vormgegeven body van de 20.1 megapixel Sony A5000 ICL camera weegt maar 210 gram en is voorzien van een Sony E-mount. Deze camera heeft indrukwekkende specificaties en is zeer gebruiksvriendelijk. Met het 16-50mm objectief, het 180° graden kantelbare 3.0" display, de ingebouwde flitser en draadloze functies is dit een flexibele alleskunner waar u absoluut mee uit de voeten kunt. En hij past ook nog eens met gemak in uw jaszak!

De kracht zit van binnen
Met de uiterst gevoelige APS-C formaat sensor en de snelle BIONZ X processor heeft Sony met de A5000 een stevige basis neergezet. In een omgeving met weinig licht kunt u probleemloos foto's maken zonder flitser omdat de sensor ontzettend veel licht op kan vangen. De resultaten zijn helder, scherp en bevatten een minimum aan ruis dankzij de ingebouwde ruisreductie. Sony heeft een kleine opklapflitser ingebouwd, dit is bijvoorbeeld ideaal om schaduwen in te vullen. De scherpstelling is nauwkeurig en precies en met de functie voor automatisch kaderen leert u professionele composities te maken. Naast fotograferen in de automatische stand is het ook mogelijk om zelf alle instellingen te bepalen.

Draadloze mogelijkheden
De instellingen van de A5000 ICL zijn op afstand te bepalen. Met de gratis te downloaden PlayMemories Mobile app van Sony kunt u het inzoomen en de scherpstelling op afstand aanpassen. Zeker in combinatie met het kantelbare display is het een stuk makkelijker om zelfportretten of groepsfoto's te maken. Want u wilt er zelf natuurlijk ook op staan! De wifi en NFC functionaliteiten bieden natuurlijk nog meer opties, zoals het bekijken van bestanden op uw tv en het direct delen of backuppen van foto's met uw smartphone of tablet. Zo kunt u uw foto's direct de wereld insturen via social media!

Specificaties

- Compleet met 16-50mm objectief
- Compacte body van 210 gram die in uw jaszak past
- Heeft een Sony E lensvatting en is gebruiksvriendelijk
- Gevoelige APS-C formaat sensor en snelle beeldprocessor
- Fotografeer in RAW en film in full HD kwaliteit
- Ingebouwde ruisonderdrukking en flitser
- 180° graden kantelbaar display
- Draadloze mogelijkheden

Wat zit er in de doos?

- Sony NEX 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS objectief
- Lensdop
- NP-FW50 li-ion accu
- Lader
- Netsnoer
- USB-kabel
- Twee jaar garantie