Naar boven
Aanbevolen
Hoya HD UV Filter 62mm Hoya HD UV Filter 62mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 7295
Hoya HD PL 62mm Hoya HD PL 62mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 10495

Sony SEL 10-18 mm F4.0 OSS

Art.nr: Sony SEL 10-18 mm F4.0
Dankzij een minimale brandpuntsafstand van slechts 10mm, kunt u met de Sony NEX 10-18mm f/4.0 OSS objectief niet alleen prachtige binnenopnamen maken, maar ook indrukwekkende landschappen vastleggen. Met de maximale diafragmaopening van f/4, heeft u meer vrijheid bij het aanpassen van de scherptediepte. Tijden het inzoomen blijft de diafragmaopening ongewijzigd. U kunt in combinatie met f/4, snelle sluitertijden gebruiken zonder de ISO-gevoeligheid aan te passen. Drie asferische elementen onderdrukken asferische aberratie en vervorming, zodat kleuren zelfs bij een maximale diafragmaopening minder doorlopen. Het kenmerkende ronde diafragma, zorgt ervoor dat onscherpe elementen in een opname prachtig vloeiend, afgerond worden weergegeven. Het glas met extra verstrooiing (Super ED-glas) beperkt chromatische aberraties om de beeldkwaliteit scherper te maken, zelfs met de brandspuntsafstand van 10mm. Bij het maken van opnamen zonder statief, in het bijzonder in geval van scènes bij nacht of in schemerachtige ruimten, maakt de Optical SteadyShot gedetailleerde resultaten zonder vervaging mogelijk.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Sony SEL 10-18MM F4.0

Dankzij een minimale brandpuntsafstand van slechts 10mm, kunt u met de Sony NEX 10-18mm niet alleen prachtige binnenopnamen maken, maar ook indrukwekkende landschappen vastleggen. Met de maximale diafragmaopening van f/4, heeft u meer vrijheid bij het aanpassen van de scherptediepte. Tijden het inzoomen blijft de diafragmaopening ongewijzigd. U kunt in combinatie met f/4, snelle sluitertijden gebruiken zonder de ISO-gevoeligheid aan te passen. Drie asferische elementen onderdrukken asferische aberratie en vervorming, zodat kleuren zelfs bij een maximale diafragmaopening minder doorlopen.

Het kenmerkende ronde diafragma, zorgt ervoor dat onscherpe elementen in een opname prachtig vloeiend, afgerond worden weergegeven. Het glas met extra verstrooiing (Super ED-glas) beperkt chromatische aberraties om de beeldkwaliteit scherper te maken, zelfs met de brandspuntsafstand van 10mm. Bij het maken van opnamen zonder statief, in het bijzonder in geval van scènes bij nacht of in schemerachtige ruimten, maakt de Optical SteadyShot gedetailleerde resultaten zonder vervaging mogelijk.

Specificaties

  • rond diafragma
  • 8 lensgroepen
  • minimaal diafragma F22
  • Kortste scherpstelafstand 25cm
  • filterdiameter 62mm
  • gewicht 225 gram

Wat zit er in de doos?

  • 10-18 mm F4.0 Objectief
  • lensdop achter
  • lensdop voor
  • zonnekap