Naar boven

Sony DSC-RX100 III

Art.nr: Sony DSC-RX100 III
Perfectie op zakformaat.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De krachtige Sony Cybershot DSC-RX100M3 is voorzien van dezelfde 20.1 megapixel back-illuminated beeldsensor als de RX100M2 maar heeft een lichtsterk objectief met een brandpuntsbereik van 24-70mm en een diafragma van f/1.8-2.8. Op 70mm is dit objectief ideaal voor het maken van portretten terwijl op 24mm groothoek u meer van de omgeving vast kunt leggen wat weer ideaal is voor landschaps- en architectuurfotografie.Het ISO bereik is uitgebreid naar 25600 zodat de camera nog beter voorbereid is op opstandigheden met weinig licht. Maar het meest bijzondere aan de RX100M3 is wel de ingebouwde pop-up elektronische zoeker. U kunt dus kiezen tussen het maken van de compositie via het kantelbare LCD display maar ook voor het gemak van een elektronische zoeker. Deze laatste is zeer handig om precieze en stabiele composities te maken, zeker in omstandigheden met veel omgevingslicht. 

Full HD filmen
Natuurlijk beschikt de RX100M3 over full HD opnamemogelijkheden. De video-opnames worden opgeslagen in het XAVC S formaat. Dit is hetzelfde formaat als gebruikt in Sony's A7s. Sony raad aan om een SDXC-geheugenkaart van Class 10 of hoger te gebruiken voor het maken van opnamen in het XAVC S formaat. U kunt bovendien opnamen maken in full HD met AVCHD en deze eenvoudig bewerken in de vele beschikbare videobewerkingsprogramma's. Ook is het mogelijk gelijktijdig opnamen te maken AVCHD of XAVC S en MP4-indeling voor het gemakkelijk delen van video's via social media of internet.

Gebruiksvriendelijk
Met het 180 graden naar boven kantelbare 3.0" LCD display kunt u alle kanten op; maak composities en ontdek nieuwe hoeken. De automatische instelling van de Sony DSC-RX100M3 past de instellingen automatisch aan naar gelang de omgeving waar u zich bevindt. Wilt u de camera liever handmatig instellen, dan is dit ook mogelijk. Met de handige bedieningsring rond de lens kunt gemakkelijk de sluitertijd, het diafragma en nog veel meer instellen voor extra creatieve vrijheid. U kunt bovendien de aanpasbare knop gebruiken voor elk van de 42 mogelijke functies om de camera helemaal naar uw wens in te richten. Bovendien kunt u via wifi uw gemaakte foto's en video's gemakkelijk delen zonder gebruik te hoeven maken van kabels.

Specificaties

- 20.2 megapixel back-illuminated beeldsensor
- Ingebouwde pop-up elektronische zoeker
- Filmen in XAVC S formaat
- De f/1.8-2.8 Carl Zeiss objectief
- Fotografeer in RAW of film in full HD  kwaliteit met veel detail
- 180 graden kantelbaar display

Wat zit er in de doos?

- NP-BX1 li-ion accu
- AC-UB10C/UB10D USB-lader
- Micro USB-kabel
- Polsriempje
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie