Naar boven

Pro-Ject T1 Wit

Art.nr: T1 Wit
De T1 van Pro-Ject Audiosystemen is de eerste T-Line draaitafel die erop gericht is om echt high-fidelity geluid te leveren voor een beperkt budget.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Uitvoering:

Productinformatie

Nieuwe Generatie Audiophile instapmodel draaitafel Pro-Ject T1:

een nieuwe generatie draaitafels De T1 van Pro-Ject Audiosystemen is de eerste T-Line draaitafel die erop gericht is om echt high-fidelity geluid te leveren met een beperkt budget.
Met hoogwaardige materialen, stijlvolle esthetiek en een rijk, levendig geluid heeft het uitgebreide ontwikkelingsproces ervoor gezorgd dat er geen compromis is bereikt in de geluidsprestaties bij het bereiken van een dergelijke betaalbare prijs.

De stijlvolle CNC-bewerkte plint, verkrijgbaar in de afwerking Hoogglanszwart, Satijnwit of Walnoot, heeft geen plastic onderdelen en is zorgvuldig vervaardigd om te zorgen dat er geen holle ruimtes in zitten, waardoor ongewenste trillingen in het chassis worden vermeden. Met deze filosofie door het ontwerp, is de glazen plaat ook een zwaar ontwerp met nulresonantie - wederom vermijden we de gebreken van plastic of lichtgewicht stalen alternatieven. Tot slot, de speciaal geselecteerde draaitafelvoeten doen ook goed werk om de T1 te isoleren van omgevingsvibraties rond uw hifi-systeem. Audiofiel ontwerp naar een nieuw betaalbaar niveau duwen In de T1 drijft de motor een bandsysteem aan dat is bevestigd aan een nieuw ontworpen subplateau, dat is gemonteerd in een ultra precies 0,001 mm hoofdlager met een geharde stalen as en koperen bus - net als onze felbegeerde Essential III draaitafels.

Naast het gekozen motorsysteem, kan de T1 daarom zorgen voor een soepel, anti-resonantie rotatieplatform voor de tonearm en cartridge om overheen te rijden. De toonarm op de T1 is een nieuw model, gebaseerd op eerdere Pro-Ject-ontwerpen. Met zijn rechte, 8,6 "effectieve lengte en stijve aluminium constructie, heeft deze eendelige toonarm ook lagers met lage wrijving voor absolute nauwkeurigheid tijdens het gebruik. Naast de schone en stijlvolle looks, zal de geïntegreerde headshell ook geen extra trillingen veroorzaken en is een grote verbetering ten opzichte van andere afneembare, vastgeschroefde of vastgelijmde headshells! Geleverd met een Ortofon OM 5E Moving Magnet-cartridge, met een elliptische diamantstift; dit is een echt hi-fi afspeelsysteem zonder hoeken te knippen. De T1 wordt vervolgens afgewerkt met super-afgeschermde, semi-symmetrische phono-kabels met lage capaciteit, speciaal ontworpen door Pro-Ject - geen standaard RCA-kabels. Er is ook een stofhoes voor extra bescherming en een vilten mat om uw archief te beschermen.

De T1 is een nieuw betaalbaar wonder. Nog steeds gemaakt in Europa door een draaitafelfabriek met tientallen jaren ervaring, het is een echte hi-fi draaitafel die er subliem uitziet en klinkt.


Belt-driven
Anti-resonant sub-platter design
Heavy 8mm, zero-resonance blasted-glass platter
Precision CNC‘d heavy full chassis: NO hollow spaces, NO plastic
Ortofon OM5e moving magnet pickup
8,6“ highly precise and light aluminium tonearm
Low friction, vibration free tonearm bearing
One-piece tonearm design with integrated headshell
Super shielded, semi-symmetrical, low-capacitance phono cables - purpose designed by Pro-Ject
Vibration absorbing feet
Elegant dustcover with adjustable hinges
Available in High-Gloss Black, Matt White and Walnut
Hand-made in Europe

Specificaties

Speed
33,45 (manual speed change)
Principle
Belt drive
Speed variance
33: 0.7% 45: 0.6%
Wow & Flutter
33: 0.25% 45: 0.23%
Platter
Heavy 8mm, blasted-glass platter with felt mat
Main bearing
Stainless steel/brass
Signal to noise
65dB
Tonearm
8.6” aluminium
Effective arm length
218.5 mm
Overhang
18.0 mm
Effective tonearm mass
8.0 g
Counterweight for mass
5 - 10g (pre-mounted)
Tracking force range
0 - 50mN (17.5 mN pre-adjusted)
Included accessories
dustcover, feltmat
Built-in Power Supply
230V 50Hz (US: 110V 60Hz)
Power consumption
3 Watt max
Dimensions
415x100x335 mm (WxHxD)
Weight
3.8 kg net