Naar boven

Samsung NK36M5060SS/UR Afzuigkap

Art.nr: Samsung NK36M5060SS/UR Afzuigkap
Deze afzuigkap heeft een reinigingsindicatie die aangeeft wanneer het meegeleverde vetfilter gereinigd moet worden.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Samsung NK36M5060SS/UR Afzuigkap
 

Energieklasse B
De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk afzuigkappen zijn. De Samsung NK36M5060SS/UR heeft een energielabel B. B

Geluidsniveau 70-75 db
Het geluidsniveau bij afzuigkappen wordt uitgedruk in decibel (dB). De Samsung NK36M5060SS/UR heeft een geluidsniveau van 70-75 db. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de afzuigkap is.

 
Blijft extra schoon
Wasbaar aluminium filter
Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. Het filter houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

Heldere verlichting
Dankzij de heldere LED-verlichting zie je precies waar je mee bezig bent. Het licht wordt gelijkmatig over de hele kookplaat verdeeld. LED-lampen gebruiken bovendien veel minder energie, gaan veel langer mee en zijn makkelijker en goedkoper te vervangen. Zo wordt je elektriciteitsrekening dus lager en geef je veel minder uit aan nieuwe lampen.

Bediening met touchscreen
Bedienen gaat een stuk makkelijker dankzij het geïntegreerde touchscreen. Het lichtsterke, haarscherpe LCD-paneel is uitstekend leesbaar en werkt net zo intuïtief als een smartphone. Je hoeft het maar even aan te raken voor de gewenste instellingen. Het stijlvolle, exclusieve uiterlijk is bovendien een echte aanwinst voor je keuken.