Naar boven

Sony UBP-X800M2 4K UHD Blu-ray speler

Art.nr: UBP-X800M2 4K UHD Blu-ray speler
Geniet je van de hoogst mogelijke beeldkwaliteit en beeldverversingssnelheid. Deze speler ondersteunt de HDR-standaarden HDR10, Dolby Vision en HLG. Bovendien is niet alleen het beeld adembenemend, maar je geniet ook van hoogwaardige kwaliteit geluid. Dit is onder meer te danken aan de DSEE HX opschaaltechniek, waardoor het geluid kristalhelder klinkt.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen

ProductinformatieSony Blu-ray speler met ondersteuning voor Ultra HD Blu-ray

De Sony UBP-X800M2 is een Blu-ray speler die geschikt is voor het afspelen van Ultra HD Blu-ray-schijfjes. Hiermee geniet u van de hoogst mogelijke beeldkwaliteit en beeldverversingssnelheid. Deze speler ondersteunt de HDR-standaarden HDR10, Dolby Vision en HLG. Bovendien is niet alleen het beeld adembenemend, maar u geniet ook van hoogwaardige kwaliteit geluid. Dit is onder meer te danken aan de DSEE HX opschaaltechniek, waardoor het geluid kristalhelder klinkt.

2 HDMI-uitgangen
De Sony UBP-X800M2 beschikt over een aparte HDMI-uitgang voor alleen het geluid. Hiermee kunt u het geluid apart naar (bijvoorbeeld) uw versterker sturen.

Smart-functies en media-ondersteuning
De Sony UBP-X800M2 ondersteunt zeer veel mediatypen, waaronder DVD-Audio, DVD-Video, CD, Super Audio CD, HD Blu-ray en hoge resolutie audio via netwerk en USB. Ook ondersteunt deze speler smart-functies, zodat u bijvoorbeeld Netflix en YouTube vanaf de speler kunt bekeken. Voor Netflix zit er zelfs een aparte knop op de afstandsbediening.

Specificaties

  • Bekijk de ongeëvenaard heldere beelden van 4K UHD Blu-ray
  • Hoor meer details met hi-res audio en DSEE HX
  • Constructie gaat trillingen tegen voor helderder geluid
  • Speel bijna elke schijf- en bestandsindeling af
  • Verbluffend beeld met 4K-opschalen tot 60p