Naar boven

LG SL10YG DOLBY ATMOS

Art.nr: SL10YG DOLBY ATMOS
Deze soundbar klinkt geweldig. De LG SL10Y levert een echt ruimtelijk bioscoopgeluid met krachtig surround geluid. Verhoog jouw entertainment ervaring met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Muziekliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu buitengewone klankkwaliteit ervaren dankzij de samenwerking van LG en Meridian, Haal entertainment in huis en beleef beeld en geluid zoals in de bioscoop met een volledig geïntegreerde oplossing. Het geluid lijkt overal om je heen en zelfs van boven te komen.
Merk:
LG
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De LG SL10Y soundbar klinkt geweldig en ziet er ook zo uit; hij levert een echt ruimtelijk bioscoopgeluid met krachtig surround geluid. Verhoog je entertainment ervaring met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Ervaar hoogwaardig geluidskwaliteit. Muziekliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu buitengewone klankkwaliteit ervaren dankzij de samenwerking van LG en Meridian, de Britse pionier voor audio in hoge resolutie. Haal entertainment in huis en beleef beeld en geluid zoals in de bioscoop met een volledig geïntegreerde oplossing. Het geluid lijkt overal om je heen en zelfs van boven te komen.

 
Hi-Res audio

Beleef het zoals een live-optreden. Dompel jezelf onder in rijk, compromisloos geluid. De soundbar is uitgerust met technologie van Meridian voor betere basweergave. Meridian zorgt ook voor een preciezere geluidreproductie voor een buitengewone luisterervaring. Digitale muziek is nu ook voor de audioliefhebbers dankzij een hogere samplingsnelheid en bitdiepte, die kan bijdragen aan een nauwkeurigere en betere luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde soundbar kan zonder kwaliteitverlies stereogeluid afspelen met een geluidresolutie van maximaal 96 kHz/24-bits.

  
Chromecast ingebouwd

Chromecast built-in. Stream muziek draadloos vanaf je telefoon of tablet naar de soundbar via populaire apps, zoals Google Play Muziek. De ingebouwde Chromecast werkt naadloos met smartphones, tablets etc. De soundbar biedt de optie om met je stem muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functies zijn beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google Assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker. Het dunne design past perfect in jouw interieur. Sluit aan met USB en speel jouw favoriete albums af. Stream muziek draadloos vanaf je telefoon of tablet met Bluetooth 4.2.
 


Dolby Atmos

Dolby Atmos-bioscoopervaring bij jou in de woonkamer. Met deze 5.1.2 ch soundbar beleef je thuis het premium Atmos surround geluid. De soundbar biedt de mogelijkheid het volume van de naar boven gerichte luidsprekers naar eigen smaak aan te passen. De soundbar biedt geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met bioscoopkwaliteit geluid. De soundbar biedt tot 7.1.2 kanaalsgeluid en 570 Watt aan totaal vermogen. Het beeld van je 4K-content word in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through. Deze soundbar is geschikt voor optionele draadloze surroundluidsprekersde de SPK8-S kit.

Specificaties

lgemeen
EAN
8806098408276

Compatible met
Google Assistant
 

Soort
4K pass-through
 
SoundBar
 

Sound
Dolby Atmos
 

Uitrusting
# Kanalen
5.1 systeem