Naar boven

Samsung HW-Q90R Dolby Atmos soundbar

Art.nr: HW-Q90R Dolby Atmos soundbar
De Samsung HW-Q90R is de allerbeste soundbar van Samsung en is ontwikkeld samen met de experts van Harman Kardon. Het geluid van deze soundbar is ronduit indrukwekkend!
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung Dolby Atmos Cinematic Soundbar met achterspeakers
De Samsung HW-Q90R is de allerbeste soundbar van Samsung en is ontwikkeld samen met de experts van Harman Kardon. Zowel het formaat (1226 x 83 x 136 mm) als het geluid van deze soundbar zijn ronduit indrukwekkend. Naast de soundbar zelf bestaat de Q90R uit een draadloze subwoofer en twee draadloze achterspeakers, die ook geluid naar boven weergeven (‘upfiring’). Met een totaal vermogen van 512 Watt en in totaal 17 speakers zorgt deze soundbar voor een ongehoord krachtig en ruimtelijk geluid.

7.1.4 Dolby Atmos-geluid
Ervaar de kracht van een complete audio-omgeving met de 7.1.4 soundbar, in combinatie met speakers met op- en zijwaarts gerichte luidsprekers. Geniet van adembenemend entertainment met objectgebaseerd geluid zoals Dolby Atmos, DTS: X, en MPEG-H. Hiermee hoor je bijvoorbeeld het geluid van de vleugels van een adelaar die van de ene kant van het scherm naar de andere kant vliegt.

Accoustic Beam: op- en zijwaarts gericht geluid
Dankzij de krachtige geluidsgolven die weerkaatsen vanaf het plafond, lijkt het geluid je te overspoelen. De adembenemende overheadsound zorgt voor een bioscoopervaring in je eigen huiskamer.
Daarbij beschikt de Samsung HW-Q90R over zijwaarts gerichte speakers aan de uiteinden van de soundbar. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in geluid, vanuit alle kanten en hoeken.

De beste 4K-beleving
Naast het extra dynamische surroundgeluid wordt ook het beeld van 4K-content van aangesloten apparaten in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.

Inclusief draadloze achterspeakers
Het geluidssysteem bevat ook twee draadloze achterspeakers die het geluid opwaarts verspreiden en de ultieme surround sound cinema-ervaring compleet maken.De Samsung HW-Q90R is de allerbeste soundbar van Samsung en is ontwikkeld samen met de experts van Harman Kardon. Het geluid van deze soundbar is ronduit indrukwekkend!

Specificaties

EAN
8801643884451

Aansluitingen
optische digitale ingangen:
1
HDMI ingangen:
2
HDMI uitgangen:
1
HDMI 2.0 compatible
 
USB aansluiting
 

Afmetingen subwoofer
breedte:
20.5 cm
hoogte:
40.2 cm
diepte:
40.3 cm
gewicht:
9.8 kg

Afmetingen surround luidspreker
breedte:
122.6 cm
hoogte:
8.3 cm
diepte:
13.6 cm
gewicht:
8.5 kg

Compatible met
Amazon Alexa
 

Gegevensoverdracht
Bluetooth interface
 
Wi-Fi Direct
 

Soort
SoundBar
 

Sound
Dolby Atmos
 
Dolby Digital Plus
 
Dolby TrueHD
 
HD Video
 

Uitrusting
# Kanalen
7.1 systeem
Muziekvermogen
510 Watt maximaal
centreluidspreker
 
Subwoofer
 
Actief
 
Draadloos
 
Subwoofer vermogen
160 Watt maximaal