Naar boven

Smanos Wifi Alarm Systyem W120i

Art.nr: Wifi Alarm Systyem W120i
Het Smanos W120i alarmsysteem bestaat uit 2 magneetcontacten, een basisstation, afstandsbediening en IP-camera. Alle elementen zijn draadloos waardoor je deze op elke gewenste plek plaats, zonder kabels te trekken. De 1080p HD IP-camera bevat tweewegcommunicatie waardoor je via de app op je telefoon direct met het thuisfront in contact staat.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

W120i-bundelset is met nog één HD WiFi-camera dan standaard alarmset.

Het biedt u een gevoel van veiligheid dat gemakkelijk zichtbaar en voelbaar is. In het geval van een inbraak, gaslek, brand of overstroming krijgt u niet alleen een realtime melding van de app, maar kunt u ook ter plaatse kijken om te bepalen wat de juiste manier van actie is. Ongeacht of u op het werk, op reis of op vakantie bent, u kunt volledige afstandsbediening en monitor van uw huis hebben. Smart Hub: het hart en de hersenen van uw slimme en beveiligde huis

De W120 Hub blijft trouw aan plug-and-play.
Sluit gewoon de stroom aan, download de gratis W120 iOS- of Android-app, stel WiFi in, voeg draadloze sensoren of accessoires toe en combineer, en u gaat uit om te spelen met volledige gemoedsrust! Systeemmanoeuvres zoals het volume en de tijd van de sirene, vertragingen bij het verlaten en invoeren, toevoegingen of verwijderingen van sensoren, en veel meer intuïtieve instellingen kunnen allemaal worden gedaan met een paar veegbewegingen en tikken op uw smartphone. Sluit stroom aan Download gratis app WiFi-installatie Realtime kennisgeving Wanneer het systeem wordt geactiveerd, laat de Hub de ingebouwde sirene luid, formidabel klinken. Het systeem stuurt je ook pushmeldingen in realtime, zodat je altijd op de hoogte bent, waar je ook bent. Beveiliging opnieuw gedefinieerd Beveiligingsbestendigheid is ingebouwd in het systeem, met combinaties van 1 miljoen radiofrequentiecodes. Betrouwbare technologie

Met het draadloze 868/915 MHz-protocol van wereldklasse zorgt de Smanos W120 voor interlokale, storingsvrije communicatie binnen het systeem. Op bewaker 24/7 smanos W120 werkt de klok rond en blijft te allen tijde waakzaam zonder te dommelen (zoals beveiligingsmedewerkers doen). De reservebatterij zorgt voor 18 uur extra waakzaamheid bij stroomuitval of sabotage. Zo eenvoudig als 123 Wie wist dat beveiliging zo sexy kon zijn? Zonder kabels en zonder gedoe is de Smanos W120i een slim systeem dat op u zal groeien en met u meegroeien. Van deur / raamcontacten en PIR bewegingssensoren tot hoogwater-, gas- en rookdetectoren, alles is draadloos en gaat waar u maar wilt met 3M-banden, waardoor uw beveiligingsversterking een leuk doe-het-zelf-project wordt.

Apparaten delen met familieaccounts Iedereen in het gezin kan gratis een eigen account hebben.

De persoon die de W120i instelt, is de hoofdbeheerder, die vervolgens toegang tot het apparaat kan delen met familieaccounts met twee niveaus van toegangsrechten: beheerder of gebruiker. Admin heeft volledige toegangsrechten, behalve het opnieuw delen van de apparaten, terwijl de gebruiker alleen meldingen ontvangt en zijn eigen accountgegevens bewerkt.

Specificaties

Product
Artikelnummer803372
FabrikantcodeW120i
MerkSmanos
Garantie2 jaar
GarantietypeCarry-in-garantie
Opties
BedieningSmartphone app
Display op bedieningspaneelNee
MeldingSmartphone app
Type aansluitingInternet (wifi)
Meekijken op afstandJa
Meeluisteren op afstandNee
Vertragingstijd instelbaarNee
Maximaal aansluitbare IP-camera's15
Maximaal aantal sensoren30
Aantal instelbare zones1
Backup frequentieNee
Backup batterijNee
Uitbreidingen
Inclusief IP-camera Ja
Uitbreidbaar met IP-camera Ja
Inclusief magneetcontactJa
Uitbreidbaar met magneetcontactJa
Inclusief bewegingsmelder Nee
Uitbreidbaar met bewegingsmelder Ja
Nee
Uitbreidbaar met sirene Ja
Inclusief afstandsbedieningJa
Uitbreidbaar met afstandsbedieningJa
Inclusief rookmelderNee
Uitbreidbaar met rookmelderNee
Inclusief signaalversterkerNee
Uitbreidbaar met signaalversterkerNee
Inclusief bedieningspaneelNee
Uitbreidbaar met bedieningspaneelNee
Inclusief NFC-tagNee
Uitbreidbaar met NFC-tagNee
Inclusief lekkagemelderNee
Uitbreidbaar met lekkagemelderNee
Inclusief glasbreuksensorNee
Uitbreidbaar met glasbreuksensorNee
OpnamefunctieJa
Opnamefunctie in de cloudNee
Stroomvoorziening
StroombronJa
Type stroomvoorzieningNetstroom
Smart Home
Koppelbaar met domoticaNee
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
Fysieke eigenschappen
KleurWit
Display