Naar boven

Bosch WAW32582NL Exclusiv Serie 8 wasmachine

Art.nr: WAW32582NL Exclusiv Serie 8 wasmachine
De WAW32582NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg, is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Deze Bosch wasmachine WAW32582NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg, is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Deze wasmachine is ECARF gecertificeerd, hiermee heeft de wasmachine een speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.

Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater Plus watermanagement
Deze Bosch WAW32582NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater Plus watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater Plus sensor stemt het waterverbruik af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Dankzij de VarioTrommel wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het zacht en efficiënt wassen van uw wasgoed. De ActiveWater Plus-technologie bestaat uit drie elementen: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem.

VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen
Met de programmaopties van de Bosch WAW32582NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.


Energieklasse A+++ -30%: 30% zuiniger dan dan de hoogste energieklasse A+++.
EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor, inclusief 10 jaar motorgarantie.
ECARF gecertificeerd: speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.
ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed en bespaart zo water en kosten én is beter voor het milieu. Zo wast u 1 kg wasgoed even efficiënt als een volle belading.
VarioPerfect™: verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties.

Specificaties

Algemeen
EAN
4242005031931

Comfort
LED-Display
 

Constructie
Voorlader
 

EU-Richtlijnen wasmachines 2010/10610
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1600

Programma’s en opties
VarioPerfect
 

Soort
Wasautomaat
 

Uitvoering algemeen
Verlichte binnentrommel
 
Type motor
EcoSilence Drive motor
Type waterbeveiliging
Aquastop

Vermogenskenmerken
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1600
Bijzondere trommel
Vario-trommel