Naar boven

Ring Video Doorbell 2

Art.nr: Video Doorbell 2
Met de Ring Video deurbel 2 is het mogelijk om je woning te bewaken met haarscherpe video's. Je kan je bezoekers zien, horen en spreken, wanneer en waar je ook bent.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Ring Video deurbel 2
Met de Ring Video deurbel 2 is het mogelijk om je woning te bewaken met haarscherpe video's. Je kan je bezoekers zien, horen en spreken, waar je ook bent. Dankzij directe meldingen op je smartphone en de mogelijkheid tot twee-weg communicatie, kun je de bezoeker aanspreken vanaf je smartphone, tablet en PC. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan hem zelf ook op afstand bedienen door de infrarood functie. 

Instellingen regel via de app.
De Ring video deurbel 2 kan worden aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de app kan je vervolgens alle instellingen regelen. De applicatie is gratis en beschikbaar in de Appstore, Google Playstore en Windows store.

Levenslange diefstal garantie
Ring biedt levenslange diefstal garantie. Dit betekent dat zodra je Ring Video Deurbel gestolen wordt, je Video Deurbel vervangen wordt. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn!

Specificaties

Algemeen
EAN
842861100389

Compatible met
Amazon Alexa
 

Smart Home
Geschikt voor app / stemcontrole:
Echo Show, Fire TV

Soort
Video deurbel
 
Uitvoering
Draadloos
 

inhoud verpakking
Ring Video Deurbell 2
Gereedschap voor de installatie
Schroeven
Bevestigingsplaten
Oplaadbare quick release batterij
2 verwisselbare frontjes in de kleuren zwart en zilver