Naar boven
Aanbevolen
B+W UV filter 67mm B+W UV filter 67mm B+W UV filter 67mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 3495
Hoya PL-CIR SLIM 67mm Hoya PL-CIR SLIM 67mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 5995
Hoya HD UV Filter 67mm Hoya HD UV Filter 67mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 8295

Nikon AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6G

Art.nr: NIkon 70-300VR
Krachtige 4,3x zoom met een bereik van 70-300 mm.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G IF-ED is een hoogwaardig supertelezoomobjectief dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers van digitale en analoge spiegelreflexcamera's. Het objectief biedt 4,3x zoom met een bereik van 70-300 mm (105-450 mm op een Nikon DX-formaat digitale spiegelreflexcamera) en is voorzien van lenselementen van ED-glas (Extra-low Dispersion) die garant staan voor uitstekende optische prestaties. Dit objectief bevat de tweede generatie van Nikon’s systeem voor vibratiereductie (VR II) dat het mogelijk maakt flexibel uit de hand te fotograferen door het beeld zodanig te stabiliseren dat dit overeenkomt met het gebruik van een sluitertijd die vier stops korter is, vergeleken bij een normaal objectief (zoals vastgesteld tijdens prestatietests van Nikon). De SWM (Silent Wave Motor) en IF (Internal Focusing) zorgen voor een snelle en stille scherpstelling, terwijl het afgeronde diafragma met negen lamellen ervoor zorgt dat onscherpe delen vloeiend overlopen waardoor de achtergrond er natuurlijk en harmonieus uitziet.

Specificaties

Krachtige 4,3x zoom met een bereik van 70-300 mm. Equivalent met 105-450 mm bij gebruik op een DX-formaat digitale spiegelreflexcamera.

SWM (Silent Wave Motor) zorgt voor een stille automatische scherpstelling, waarbij u snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen autofocus en handmatige scherpstelling.

Dankzij het IF-ontwerp (Internal Focusing) met interne scherpstelling verandert de lengte van het objectief niet, terwijl een niet-draaiend voorste element het mogelijk maakt circulaire polarisatiefilters en op het objectief bevestigde flitsaccessoires te gebruiken.

VR II biedt een stabiliteit die equivalent is met een sluitertijd die 2,5* stops korter is. De normale stand corrigeert trillingen bij fotograferen uit de hand, terwijl de actieve stand trillingen door mechanische oorzaken tegengaat.

Twee elementen van ED-glas beperken chromatische aberratie over het gehele zoombereik tot het minimum, terwijl ze garant staan voor een hoge resolutie en contrast.

Scherpstelopties: automatisch met prioriteit voor handmatige scherpstelling en alleen handmatig.

Afgerond diafragma met negen lamellen zorgt dat onscherpe elementen vloeiend overlopen voor natuurlijk uitziende achtergronden.

Diameter van 67 mm voor filters en voorzetlenzen (niet draaiend).