Naar boven
Aanbevolen
Hoya HD UV Filter 67mm Hoya HD UV Filter 67mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 8295
Hoya PL-CIR SLIM 67mm Hoya PL-CIR SLIM 67mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 5995

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

Art.nr: Nikon 85mm F1.8G
De Nikon AF-S 85mm F/1.8G levert zeer hoge optische prestaties, ideaal voor portretten met een snel diafragma van f/1.8
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Snel objectief met gemiddelde tele voor gebruik met FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's. Dit is ideaal voor portretten en vormt een topcombinatie van een klassieke brandpuntsafstand met een snel diafragma. Dankzij de brandpuntsafstand van 85 mm kunt u portretten van dichtbij maken met zeer veel details. Het snelle diafragma van f/1.8 biedt de perfecte balans tussen scherpte en bokeh.

Specificaties

FX-formaat objectief met een vaste brandpuntsafstand van 85 mm (127,5 mm bij gebruik met een Nikon DX-formaat spiegelreflexcamera).

Snel diafragma van f/1.8: staat garant voor een prachtig vloeiend bokeh, scherpere opnamen bij weinig licht en een helder zoekerbeeld.

Zeer hoge optische prestaties.

Compatibel met D-SLR's op instapniveau zonder ingebouwde autofocusmotor.

SWM (Silent Wave Motor) voor een geruisloze en nauwkeurige autofocus.

Twee scherpstelstanden: M/A (autofocus met handinstellingsprioriteit) en M (handmatige scherpstelling).

Lichte en compacte behuizing.

Weerbestendige objectiefvatting.