Naar boven
Aanbevolen
Hoya HD PL 67mm Hoya HD PL 67mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 12495
Hoya PL-CIR SLIM 67mm Hoya PL-CIR SLIM 67mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 5995
Hoya HD UV Filter 67mm Hoya HD UV Filter 67mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 8295

Nikon AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR

Art.nr: Nikon 16-85mm VR
Nikon AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR, Perfect voor allerlei soorten opnamen, van portretten tot binnenopnamen, architectuur en landschappen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Zeer compact, krachtig zoomobjectief met hoogwaardige optiek dat is ontworpen voor gebruik met DX-formaat digitale reflexcamera's van Nikon. Met 5,3x zoom en een zoombereik van 16-85 mm biedt het objectief een superieure veelzijdigheid voor allerlei uiteenlopende opnamesituaties. Het objectief is uitgerust met Nikon’s tweedegeneratiesysteem voor vibratiereductie (VRII) en exclusieve Silent Wave Motor (SWM) en biedt superieure prestaties bij weinig licht. Dit leidt tot stabiele beelden, zowel voor de sensor als voor de zoeker, en een snelle, stille autofocus. Dit is een ideaal allround objectief voor moderne spiegelreflexcamera's met een hoge resolutie. 

Specificaties

Krachtige 5,3x zoom met groot zoombereik van 16-85 mm (kleinbeeldequivalent: 24 tot 127,5 mm), perfect voor allerlei soorten opnamen, van portretten tot binnenopnamen, architectuur en landschappen.

Stabilisatiesysteem van de tweede generatie met vibratiereductie II (VR II) biedt meer flexibiliteit bij opnamen uit de hand, terwijl u bovendien sluitertijden kunt gebruiken die tot 3,5* maal langer zijn.

Uitzonderlijk hoge optische prestaties: speciaal ontworpen voor gebruik met SLR-camera's van Nikon met een DX-formaat sensor.

Kortste scherpstelafstand: 0,38 m.

ED-glas (extra lage dispersie) en asferische lenselementen staan garant voor een hoge resolutie en een hoog contrast, terwijl ze sferische aberratie, astigmatisme en andere soorten vertekening tot het minimum beperken.

SWM (Silent Wave Motor) voor een snelle en fluisterstille autofocus.

Nikon Super Integrated Coating vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken aanzienlijk en staat garant voor een uitstekende kleurreproductie.

Compatibel met filters en voorzetlenzen van 67 mm.