Naar boven
Aanbevolen
Hoya PL-CIR SLIM 67mm Hoya PL-CIR SLIM 67mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 5995
Hoya HD UV Filter 67mm Hoya HD UV Filter 67mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 8295
Hoya HD PL 67mm Hoya HD PL 67mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 12495

Nikon AF-S DX 18-140 f/3.5-5.6G ED VR

Art.nr: Nikon 18-140 ED VR
Een ideaal draagbaar objectief dat perfect is voor allerlei soorten opnamen
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Compact en veelzijdig zoomobjectief in DX-formaat.

Met 7,8x zoom die zeer geschikt is voor allerlei verschillende onderwerpen en een compacte en lichte constructie is dit objectief een uitstekende allrounder.

Het vibratiereductiesysteem beperkt de effecten van cameratrilling tot een minimum voor scherpe beelden en waarborgt een stabiel zoekerbeeld. De Silent Wave Motor van Nikon zorgt voor een snelle en stille autofocus.

Specificaties

Veelzijdig zoomobjectief in DX-formaat met 7,8x zoom en een zoombereik van 18-140 mm (equivalent in kleinbeeld- en Nikon FX-formaat: 27-210 mm).

Zoombereik van groothoek tot tele: een ideaal draagbaar objectief dat perfect is voor allerlei soorten opnamen, van uitgestrekte landschappen tot gedetailleerde opnamen van verafgelegen onderwerpen.

Hoge optische prestaties: één element van ED-glas (extra lage dispersie) en één asferisch lenselement zorgen voor een hoge resolutie en een scherp contrast, terwijl de meeste vormen van chromatische aberratie en kleurverspreiding (dispersie) tot een minimum worden beperkt.

Vibratiereductiesysteem (VR): beperkt de effecten van cameratrilling tot een minimum, zodat u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Het VR-systeem werkt zelfs tijdens filmen stil.

SWM (Silent Wave Motor) voor een snelle en fluisterstille autofocus.

Compacte en lichte constructie met een weerbestendige vatting.

Biedt zeer veel waar voor uw geld.