Naar boven
Aanbevolen
Hoya PL-CIR SLIM 62mm Hoya PL-CIR SLIM 62mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 4995
Hoya HD UV Filter 62mm Hoya HD UV Filter 62mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 7295

Nikon AF-S Micro 60mm f/2.8G ED

Art.nr: Nikon AF-S 60mm Micro
De Nikon AF-S Micro 60mm f/2.8G ED, uitzonderlijk hoge kwaliteit optiek, waardoor dit objectief uitstekende resultaten levert bij close-ups.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Populair 60-mm macro-objectief met een reproductiemaatstaf van 1:1 voor gebruik met FX- en DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's van Nikon. Met een zeer stille autofocus dankzij de SWM (Silent Wave Motor), een intern scherpstelsysteem met vaste brandpuntsafstand en een niet-draaiende lens is dit objectief ideaal om foto's van zeer dichtbij te maken. De optiek van uitzonderlijk hoge kwaliteit produceert uitstekende resultaten bij close-ups. Bovendien is dit objectief hierdoor een bruikbaar alternatief voor algemeen gebruik. 

Specificaties

Populair objectief met een vaste brandpuntsafstand van 60 mm met macroscherpstelling.

Kortste scherpstelafstand: 0,185 m (AF-bereik tot 0,219 m).

Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lensflare. 

Elementen van Super ED-glas (Extra-low Dispersion) en asferische lenselementen zorgen voor een hoge resolutie en een hoog contrast, terwijl sferische aberratie, astigmatisme en andere soorten vertekening tot het minimum worden beperkt.

SWM (Silent Wave Motor) voor een snelle, fluisterstille autofocus. 

Niet-draaiend voorste element voor flitserbevestiging.

Zachte objectieftas wordt meegeleverd