Naar boven

GoPole Reach

Art.nr: GoPole Reach
Gopro camera. GoPole REACH. De GoPole Reach is een handige, hoogwaardige telescopische stok voor GoPro action cams die speciaal ontworpen is voor actie. De GoPole Reach is ontwikkeld voor extra stevigheid en duurzaamheid onder extreme omstandigheden en is bovendien licht van gewicht. Daarmee onderscheidt de Reach zich van een klassieke monopod, die meestal te zwaar is om langdurig vast te houden. Een lichte handgreep die extra stevig en duurzaam is onder extreme omstandigheden.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

GoPole REACH

De GoPole Reach is een handige, hoogwaardige telescopische stok voor GoPro action cams die speciaal ontworpen is voor actie. De GoPole Reach is ontwikkeld voor extra stevigheid en duurzaamheid onder extreme omstandigheden en is bovendien licht van gewicht. Daarmee onderscheidt de Reach zich van een klassieke monopod, die meestal te zwaar is om langdurig vast te houden.

De GoPole Reach is handig op reis

Dankzij zijn compacte afmetingen is de GoPole Reach bijzonder gemakkelijk en handig om mee te nemen op reis. Hij past namelijk in de meeste handbagage en rugzakken. Door de twistlock vergrendeling kun je de GoPole Reach in elke gewenste lengte vastzetten. De GoPole Reach is lichtgewicht, hij weegt slechts circa 227 gram, en volledig waterproof door de zee- en zoetwaterbestendige afdichtingen. De GoPole Reach zal daarom ook niet roesten. Je schroeft iedere GoPro Hero camera direct aan de Reach vast met de stevige, 180° kantelbare bevestigingsschroef.

Filmen met je GoPro vanuit ongebruikelijke opnamehoeken

Volledig ingeschoven is de lengte ongeveer 40cm, maar helemaal uitgeschoven is de Reach maar liefst een meter lang. Je kunt de GoPro camera bovendien 180° kantelen aan het eind van de Reach en dat biedt mogelijkheden om vanuit ongebruikelijke opnamehoeken te filmen! Kruip dichter op de actie door met je GoPro op de Reach over de hoofden van anderen heen te kijken, of kantel de kop van de Reach zodat je jezelf in beeld hebt van een grotere afstand! Door het stevige, van reliëf voorzien handvat met verstelbare polslus hoef je niet bang te zijn dat je de GoPole Reach per ongeluk laat vallen.