Naar boven

Polar Pro Aqua Red Filter voor Gopro Hero3+

Art.nr: Polar Pro Red Filter Hero3+
Het Polar Pro Hero3+ Aqua Red filter voor de GoPro Hero 3+ is een speciaal roodfilter voor de correctie van blauwtinten in met name tropische wateren.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Polar Pro Hero3+ Aqua Red Filter

Het Polar Pro Hero3+ Aqua Red filter voor de GoPro Hero 3+ is een speciaal roodfilter voor de correctie van blauwtinten in met name tropische wateren. Een ideaal GoPro accessoire voor een duik naar een koraalrif in de Indische Oceaan! Dit hoogwaardige filter is gemaakt van optisch glas voor de beste kwaliteit en het is krasbestendig. De Aqua-rode kleur corrigeert perfect het verlies aan rood licht in tropisch en blauw water van ongeveer 3 tot 26 meter diepte. Het beeld van je camera wordt daardoor weer heel natuurlijk zonder dat je in de postprocessing de kleuren hoeft te corrigeren.

Filters zijn perfecte GoPro accessoires

Kleurenfilters en polarisatiefilters zijn perfecte accessoires omdat ze net als bij normale fotocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij surfen of snowboarden zeer belangrijk. Kleurenfilters heffen de hoge verzadigingsgraad van bepaalde tinten in het beschikbare licht op, zoals een overmaat aan UV-licht in het hooggebergte, of juist de extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt. Je schuift een Polar Pro correctiefilter heel eenvoudig op een GoPro Hero 3+ camera. Polar Pro filters zijn een must voor ieder action cam bezitter.