Naar boven

Rode Stereo VideoMic Pro

Art.nr: Rode Stereo VideoMic Pro
Zorgt dat het geluid bij de videobeelden van uw DSLR-camera van onberispelijke kwaliteit is.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Deze microfoon is gebaseerd op zijn populaire voorganger, de RØDE VideoMic PRO. De RØDE Stereo VideoMic PRO is een hoge kwaliteit stereo-optie voor videografen en voor het opnemen van bijvoorbeeld muziek of evenementen. Een sfeervolle ambience met een natuurlijke diepte is van essentieel belang bij het maken van een realistische audio-scene.

De ergonomische vorm is perfect voor gebruikt op spiegelreflexcamera's en videocamera's voor consumenten en professionals. Het geïntegreerde shockmountsysteem isoleert trillingen en mechanische geluiden die de opnamekwaliteit drastisch kunnen verminderen. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk en op de achterkant alles snel in te stellen naar uw eigen wensen.

Instellingen voor niveaus
Met de niveau-instellingen kunt u de gevoeligheid van de microfoon verzwakken of versterken. De -10dB demping (of PAD) is ideaal voor het opnemen van luide geluidsbronnen zoals muziek, motorsport, of interviews waarbij het onderwerp zeer dicht bij de camera is. Het +20 dB boost niveau is ontworpen voor gebruik met digitale spiegelreflexcamera's zoals bijvoorbeeld de Canon EOS 5D Mark II. Met de boost in de microfoon-uitgang kunt u het voorversterker niveau (of mic-input niveau) van de camera verlagen. De opname is duidelijker en heeft een lager ruisniveau.

Specificaties

- Capsule: 0,50"
- Uitgang: 3.5 mm
- Uitgangsimpedantie: 200Ω
- Frequentiebereik 40 Hz - 20 kHz
- Maximum SPL: 134dB SPL (@ 1kHz, 1% THD in 1 kOhm belasting)
- Gevoeligheid: 38.0dB re 1 Volt / Pascal (12.60mV @ 94dB SPL) +/- 2dB @ 1kHz
- Afmetingen: 130 x 66  108mm
- Gewicht: 115 gram