Naar boven
Aanbevolen
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 3900
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 600

KEF R900 Hoogglans Wit (Prijs per stuk)

Art.nr: KEF R900 Wit
Mocht u een persoonlijk (KEF) hi fi advies wensen op maat, dan staat het verkoopteam van Apollo Almere voor u klaar. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl (Prijs per stuk)
Merk:
KEF
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Wit

Productinformatie

Boordevol innovaties en technologische hoogstandjes, maakt de splinternieuwe R-serie KEF entertainment op audiofiel niveau betaalbaarder dan ooit. Een ongelooflijk vloeiende, nieuwe Uni-Q driver gecombineerd met nieuwe, zeer potente basdrivers en vele ingenieuze verfijningen die een rijk, ruimtelijk en vooral ook precies geluidsbeeld geven, maken dat deze nieuwe standaard in geluid sterk aan KEF’s legendarische Reference-serie doet denken.

De nieuwe Uni-Q MF/HF driver is een meesterstuk. De respons van het middengebied is verbazingwekkend snel en helder. Dit komt doordat er niet alleen gebruik is gemaakt van een conus die is versterkt met een magnesium/aluminium legering, maar ook KEF’s Z-Flex-technologie, die een platte en toch soepele overgang naar de behuizing mogelijk maakt, is toegepast. Bovendien is het chassis vervaardigd uit gegoten aluminium, wat een stijve constructie oplevert en dus de overdracht van resonantie voorkomt. In het akoestische middelpunt van de middentoon conus zorgt een geavanceerde geventileerde tweeter, net zoals in de Blade, voor een ongelooflijk directe hoogfrequentierespons. Met een grote neodymium magneet en een met computer geoptimaliseerde dome-structuur die zo stijf is dat hij over zijn gehele werkbereik pistonisch functioneert, zijn de bovenste registers van een feilloze precisie. En om de Uni-Q puntbron karakteristiek nog meer uit te nutten, zorgen KEF’s tangerine waveguides voor een nog gelijkmatigere en naadloze spreiding van de hoge frequenties over de ruimte. Het samenspel van alle driveronderdelen brengt een perfect geïntegreerde stem met een zoete, precieze klank van ongeëvenaarde helderheid voort.

De nieuwe bas driver is minstens zo indrukwekkend. De combinatie van een massieve, geventileerde magneet en een grote lichtgewicht aluminium voice-spoel die een lichte, stijve, doch sterke hybride conus voedt, staat garant voor een heldere, diepe, ongecomprimeerde basklank met een sublieme dynamiek en een indrukwekkend vermogen.

In de behuizing (die in Piano Black of in de echte houtafwerkingen Rosewood en Walnut gekozen kunnen worden), onderstreept elk kleinste onderdeeltje de superioriteit van KEF-technologie. De computer ontworpen crossovers maken het mogelijk om het niveau van elke driver te finetunen voor een gladdere en vlakkere respons. En gelaagde dempingspanelen voorkomen dat trillingen van de behuizing zich in het midden- en lage gebied mengen. Zelfs de luchtstroom door de basreflexpoorten wordt middels computeroptimalisatie perfect uitgebalanceerd, om zo tot dynamische en akoestische perfectie te komen.

ZUIVER

Een verbluffend snelle en zuivere midrange respons. Verbluffend zuivere, hoge frequenties. Ze werken als één enkel perfect geïntegreerd stemgeluid samen om zachte, nauwkeurige geluiden met een ongeëvenaarde helderheid voort te brengen.

De nieuwe Uni-Q driver array is een meesterstuk.

In tegenstelling tot conventionele luidsprekers, bestaan de midrange conussen uit een stevige constructie van magnesium/aluminium die het probleem van het breken van het membraan verminderen. De nieuwe midrange Z-flex surround verzacht de overgang van de tweeter naar de voorste luidsprekerplaat, wat leidt tot onvervormde, hoge frequenties.

Grote spreekspoelen vergroten de vermogensbehandeling en dynamica, wat leidt tot minder vervorming en een uitzonderlijke geluidshelderheid.

Ontluchting van de tweeters vermindert de druk achter de koepel, waardoor de midrange bandbreedte groter wordt en de vervorming vermindert. De hoogste registers worden met een feilloze nauwkeurigheid gearticuleerd. De ‘tangerine’ golfgeleider van KEF helpt bij het over een bredere hoek gelijkmatig verspreiden van hogere frequenties, zodat ze de kamer overspoelen met een verfijnd en verfrissend natuurlijk geluidsveld.

VERMOGEN

U wordt omgeven door dynamische, ongecomprimeerde en onvervormde lage tonen van een hartkloppende helderheid , wat diepe emotionele snaren kan raken. Uw ziel zal ontwaken. En de aarde zal bewegen.

Lagetonendriver
Massieve, ontluchte magneetconstructies en grote spreekspoelen van aluminium drijven de lichte, doch stijve en sterke hybride conussen aan. De lagetonenuitgang is sneller, zuiverder en nauwkeuriger. Geanodiseerde satijnen elementen dragen bij aan de elegantie van het apparaat, terwijl de diameter van de trimring een visuele verfijndheid benadrukt die tegenstrijdig lijkt met het geweldige vermogen van de luidspreker.

Subwoofer
De krachtcompenserende positionering van de drivers voorkomt het heen en weer schudden van de kast. Reactieve tegenkrachten worden teniet gedaan, aangezien de lagefrequentiedrivers met de achterkanten tegen elkaar worden gemonteerd.

NAUWKEURIGHEID

De R-serie is een grote sprong voorwaarts en geeft een nieuwe dimensie aan geluidsauthenticiteit.

De geometrie en ondersteuning van de klankkast optimaliseren het trillingsgedrag, waardoor bijkomende golfweerkaatsing vanaf de kastenwanden wordt gereduceerd. Dit leidt tot een helderder geluid. Dempingspanelen zorgen voor een verdere reductie in resonantie en verkleuring door de wand.

De voorste klankborden zijn schoon en bevatten geen zichtbare schroeven. Afdekplanelen worden magnetisch bevestigd. De met Walnut en Rosewood vernislagen of in zwaar gepolijst Piano Black beschikbare R-serie is een aanvulling voor elk huis en respecteert tegelijkertijd de muziek.

EENVOUD

Een kleine verfijning zorgt voor een grote impact. Elk aspect van de R-serie is overwogen bij het creëren van een uitstekende audio-ervaring.

Verstelbare aluminium standaarden ondersteunen stalen draadeinden met geïntegreerde vergrendelingsknoppen voor het eenvoudig bijstellen van de hoogte. Met nikkel beklede biwire connectoren met terminalverbindingcontrole maken alle standaard verbindingsmethoden mogelijk en zorgen voor een snelle en betrouwbare verbinding.

De geometrie van de reflexpoorten is zo afgestemd dat de turbulentie op grote hoogten wordt geminimaliseerd, wat leidt tot een vermindering in poortlawaai en lagefrequentiecompressie.

TOEGANKELIJK

De R-serie vertegenwoordigt de kwalitatief zeer hoogstaande technologieën van KEF Blade in een tijdloos en elegant formaat. Serieuze audiofielen kunnen nu genieten van de uitzonderlijk nauwkeurige reproductie die niets toevoegt en ook niets aan afdoet aan de originele opname. Geniet van een bijna-Reference ervaring voor een prijs die u eveneens als muziek in de oren zal klinken.

Zo verfijnd, verreikend en prachtig gedetailleerd, u zult niet alleen de muziek horen zoals deze bedoeld was … u zult de muziek ook echt beleven, voelen en ervan houden.Specificaties

 • Type luidspreker 3-weg- vloerstaand
 • Basreflex Frequentie bereik 35 - 45.000 
 • Gevoeligheid 90 dB 
 • Aanbevolen vermogen 25 - 250
 • Impedantie 8 Ohm
 • Crossover-frequentie(s) 400, 2.900 Hz
 • Aantal speakerunits 1
 • Tweeter unit (diameter 25 mm)
 • Midrange unit (diameter 125 mm.)
 • 2 Woofer units (diameter 200 mm.)
 • Afmetingen (H x B x D)1.130 x 240 x 388 mm
 • Gewicht 29.5 kg
 • Overigemax. output 115 dB