Naar boven

KEF R400b Subwoofer Hoogglans Zwart

Art.nr: KEF R400b Zwart
Mocht u een persoonlijk (KEF) hi fi advies wensen op maat, dan staat het verkoopteam van Apollo Almere voor u klaar. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Boordevol innovaties en technologische hoogstandjes, maakt de splinternieuwe R-serie KEF entertainment op audiofiel niveau betaalbaarder dan ooit. Een ongelooflijk vloeiende, nieuwe Uni-Q driver gecombineerd met nieuwe, zeer potente basdrivers en vele ingenieuze verfijningen die een rijk, ruimtelijk en vooral ook precies geluidsbeeld geven, maken dat deze nieuwe standaard in geluid sterk aan KEF’s legendarische Reference-serie doet denken.

De nieuwe bas driver is minstens zo indrukwekkend. De combinatie van een massieve, geventileerde magneet en een grote lichtgewicht aluminium voice-spoel die een lichte, stijve, doch sterke hybride conus voedt, staat garant voor een heldere, diepe, ongecomprimeerde basklank met een sublieme dynamiek en een indrukwekkend vermogen.

In de behuizing (die in Piano Black of in de echte houtafwerkingen Rosewood en Walnut gekozen kunnen worden), onderstreept elk kleinste onderdeeltje de superioriteit van KEF-technologie. De computer ontworpen crossovers maken het mogelijk om het niveau van elke driver te finetunen voor een gladdere en vlakkere respons. En gelaagde dempingspanelen voorkomen dat trillingen van de behuizing zich in het midden- en lage gebied mengen. Zelfs de luchtstroom door de basreflexpoorten wordt middels computeroptimalisatie perfect uitgebalanceerd, om zo tot dynamische en akoestische perfectie te komen.

Subwoofer

De krachtcompenserende positionering van de drivers voorkomt het heen en weer schudden van de kast. Reactieve tegenkrachten worden teniet gedaan, aangezien de lagefrequentiedrivers met de achterkanten tegen elkaar worden gemonteerd.

NAUWKEURIGHEID

De R-serie is een grote sprong voorwaarts en geeft een nieuwe dimensie aan geluidsauthenticiteit.

De geometrie en ondersteuning van de klankkast optimaliseren het trillingsgedrag, waardoor bijkomende golfweerkaatsing vanaf de kastenwanden wordt gereduceerd. Dit leidt tot een helderder geluid. Dempingspanelen zorgen voor een verdere reductie in resonantie en verkleuring door de wand.

De voorste klankborden zijn schoon en bevatten geen zichtbare schroeven. Afdekplanelen worden magnetisch bevestigd. De met Walnut en Rosewood vernislagen of in zwaar gepolijst Piano Black beschikbare R-serie is een aanvulling voor elk huis en respecteert tegelijkertijd de muziek.

TOEGANKELIJK

De R-serie vertegenwoordigt de kwalitatief zeer hoogstaande technologieën van KEF Blade in een tijdloos en elegant formaat. Serieuze audiofielen kunnen nu genieten van de uitzonderlijk nauwkeurige reproductie die niets toevoegt en ook niets aan afdoet aan de originele opname. Geniet van een bijna-Reference ervaring voor een prijs die u eveneens als muziek in de oren zal klinken.

Zo verfijnd, verreikend en prachtig gedetailleerd, u zult niet alleen de muziek horen zoals deze bedoeld was … u zult de muziek ook echt beleven, voelen en ervan houden.Specificaties

 • Type Gesloten Subwoofer
 • Basreflex Frequentie bereik 25 - 140 
 • Versterker: 250W Klasse D ingebouwd
 • 2 Woofer units (diameter 225 mm.)
 • Intern volume: 22 l
 • Afmetingen (H x B x D) 365 x 330 x 351 mm
 • Gewicht 13,6 kg
 • Overigemax. output 111 dB
 • Voedingsspanning 100-240 V
 • Stroomverbruik: 600 VA
 • Leverbare kleuren zijn Walnut, hoogglans Zwart en hoogglans Wit.

Video