Naar boven
Aanbevolen
B+W UV filter 72mm B+W UV filter 72mm B+W UV filter 72mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 3995
Hoya HD UV Filter 72mm Hoya HD UV Filter 72mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 9495
Hoya HD PL 72mm Hoya HD PL 72mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 13995

Canon EF 200mm F2.8L II USM

Art.nr: Canon EF200mm F2.8
De Canon EF 200mm f/2.8L II USM maakt deel uit van de L-serie professionele objectieven van Canon. Het ring-type USM-autofocussysteem en de twee UD-elementen van het objectief garanderen haarscherpe opnamen en een uitstekende beeldkwaliteit.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De EF 200mm f/2.8L II USM maakt deel uit van de L-serie professionele objectieven van Canon. Het ring-type USM-autofocussysteem en de twee UD-elementen van het objectief garanderen haarscherpe opnamen en een uitstekende beeldkwaliteit.


Compact teleobjectief

Twee UD-glaselementen (Ultra-Low Dispersion), gecombineerd met achterscherpstelling, zorgen dat met de EF 200mm f/2.8L II USM bijzonder scherpe opnamen kunnen worden gemaakt. De achtergrondvervaging is vloeiend en natuurlijk.

Kwaliteit uit de L-serie

De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Groot f/2.8-diafragma

Het maximale diafragma van f/2.8 is snel genoeg voor fotograferen bij weinig licht en maakt een flitser overbodig. Bovendien kan dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig worden ingesteld.

Ultrasone scherpstelling

Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating

Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Integratie met E-TTL II flitsmeting

Het objectief geeft informatie over de afstand door aan een compatibel EOS-camera E-TTL II-flitssysteem om een optimale flitsmeting te garanderen.

Specificaties

  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Twee UD-lenselementen
  • Snelle, stille USM-autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor een uitstekende achtergrond-bokeh
  • Geeft afstandsinformatie door aan de camera voor het E-TTL II-flitssysteem
  • Zachte draagtas en zonnekap