Naar boven

Bowers & Wilkins MT-60D Wit Home Cinema Systeem

Art.nr: Bowers & Wilkins MT-60D
Zoekt u een compromisloos home theater systeem dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in elk interieur, maak dan kennis met het Bowers & Wilkins MT-60D Wit Home Cinema Systeem.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Zoekt u een compromisloos home theater systeem dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in elk interieur, maak dan kennis met het MT-60D home cinema systeem. Het pakket bestaat uit vijf M-1 luidsprekers en de zeer indrukwekkende PV1D subwoofer. De kracht, contole en soeplesse van dit systeem staan garant voor de ultieme filmbeleving.

All-round prestaties

De PV1D biedt veel meer dan de gemiddelde subwoofer. Behalve de inherente sterkte van de bolvormige constructie en de tegenover elkaar opgestelde eenheden maakt het digitale platform hem extreem flexibel. Deze subwoofer vormt het hart van het MT-60D systeem, maar kan ook worden toegepast met grotere luidsprekers in talloze home theater systemen, of deel uitmaken van een stereopaar in een 2.1 muzieksysteem. Een OLED display en aanraak toetsen geven gemakkelijk toegang tot een aantal voorinstellingen en afstel opties, terwijl een speciale versie van de SubApp™ PC software nog meer bijzondere setup mogelijkheden biedt.

Algehele controle

Dankzij het nieuwe digitale platform levert de PV1D een sneller en dieper laag. Met een reeks EQ opties en voorkeurinstellingen, makkelijk te bedienen via het OLED display, is afstemming op uw luisterruimte en smaak buitengewoon eenvoudig.

De som der delen...

Vanaf het begin is de M-1  ontworpen als een eenheid. De perfecte samenwerking tussen de M-1 luidspreker en de PV1D maakt dit het ultime home cinema systeem. Na een volledige herziening van de technologie, nieuw ontwikkelde eenheden, handgemaakte wisselfilter en de solide behuizing klinkt de M-1 beter dan ooit. De spreiding is verbeterd, het stereobeeld is uiterst nauwkeurig en de prestaties zijn indrukwekkend.

Eindeloze veelzijdigheid

Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand.  Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand- of plafond.  In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Leverbaar in mat wit of mat zwart.

Verborgen bedrading

Niemand is blij met die lelijke kabels die het interieur bederven. Maar net als een netsnoer dat door de voet van een fraaie lamp loopt, verdwijnt de signaalkabel van de M-1 in de achterzijde van de tafelstand. Van daaruit bereikt het signaal de luidspreker via een speciaal ontwikkelde, voorbedrade steunarm

Nautilus Tweeter

De M-1 tweeter is een zeer bijzonder instrument, speciaal ontwikkeld door het team dat achter onze meest bekende HiFi luidsprekers staat. De tweeter is buisbelast – een innovatie die we voor het eerst introduceerden op de baanbrekende Nautilus luidspreker. De buis absorbeert ongewenste afstraling aan de achterzijde van de tweeter waardoor het geluid aan de voorzijde zo gedetailleerd en exact is als mogelijk.

Anti-resonantie plug

De opnieuw ontworpen bas/middentoner bezit onze Anti-Resonantie Plug – een akoestische innovatie doe voor het eerst werd toegepast op de High-End PM1 luidspreker. Gemaakt van polymeer foam absorbeert de paddestoelvormige plug resonanties als een spons en reduceert daarmee ook conus breakup voor een ongeëvenaarde helderheid en detaillering in het middengebied.

Perfecte afwerking

De M-1 was altijd al een stijlvolle luidspreker, maar dankzij een aantal subtiele aanpassingen oogt hij nu slanker en eleganter dan ooit. De kast is wat ronder, gemaakt van twee in elkaar grijpende delen die harmonieus in elkaar passen. De geïntegreerde structuur is echter niet alleen voor het oog – zonder naden en verbindingen zorgt dit voor een uiterst solide klank van de M-1.

Specificaties

Model M-1
Aansturing 1x ø25 mm (1in) metalen Nautilus™ dome tweeter
1x ø100 mm (4in) geweven glasvezel dome laag/midden
Gevoeligheid 85 dB spl (2,83 V, 1 m)
Nominale impedantie 8 ohm (minimum 4 ohm)
Frequentie wisselfilter 4 kHz
Aanbevolen vermogen versterker 20 – 100 W in 8 ohm niet clippend programma
Hoogte                                           248 mm (9,8 in)
Breedte 114 mm (4,5 in)
Diepte 162 mm (6,4 in)
Netto gewicht 2,3 kg (5 lb) incl. tafelvoet
Behuizing Matwit of matzwart

Model PV1D
Eenheden 2 x 200 mm (8 in) Papier-Kevlar®/Aluminium dome langeslag
Uitgangsvermogen 400 watt
Opgenomen vermogen 150 watt
Idem in standby < 1 W
Ingangsimpedantie 100 kohm
Signaal/ruis > 100 dB
Functies                        5 voorinstellingen
Ingangsgevoeligheid (analog)
Versterking (digitaal)
Frequentie laag-doorlaatfilter
Laag-doorlaatfilter helling
Laag-doorlaatfilter fase
Auto inschakelen/standby
Trigger inschakelen/standby
Voorinstelling triggerg
Ingangen Stereo Lijn in ( 2 x cinch)
Luidsprekerniveau in
(5 m kabel meegeleverd)
Hoogte 342 mm (13,5 in)
Breedte 270 mm (10,6 in)
Diepte 358 mm (14,1 in)
Nettogewicht 18,7 kg (41 lb)
Afwerking Matzwart
Matwit