Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2500
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495

Ook voor Marantz PM8006 Zwart naar Apollo

Art.nr: Marantz PM8006 Stereo versterker Zwart
Marantz PM8006 Stereoversterker is voorzien van vele specificaties. De aansluitingen van de Marantz PM8006 bestaan uit massief messing met een zilveren plaat voor het beste contact met de luidsprekerkabels. De hoofdluidspreker aansluitingen bevinden zich dichterbij de printplaat voor een korter signaalpad.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Marantz PM8006
Stereo versterker Zwart

Stereoversterker

Marantz PM8006 is voorzien van vele specificaties, waaronder meerdere power- en connectiviteits mogelijkheden, een nieuw ontwikkelde Marantz Musical Phono EQ trap en een voorversterker fase.

Magnetische phono trap

Een nieuw element van Marantz PM8006 is een, door Marantz ontworpen, bewegende magnetische phono-trap. Dit zorgt voor zowel het laagste geluid als zuiverste signaal bij het afspelen van alle vinyl. Deze Music Phono EQ trap is geavanceerd te noemen: zo heeft u geen externe phono voorversterker meer nodig.

Volume

De PM8006 is geschikt voor prestaties met 70 Watt versterking per kanaal. Dit maakt het mogelijk om meerdere luidsprekers op eenvoudige wijze aan te sturen. Dankzij de nieuwe volumeregeling voor helderheid en nauwkeurige kanaal balans heeft u nog meer controle over de PM8006. Door middel van de volumeknop worden ook elektronische aanpassingen via een microprocessor geregeld.

Aansluitingen

De aansluitingen van de Marantz PM8006 bestaan uit massief messing met een zilveren plaat voor het beste contact met de luidsprekerkabels. De hoofdluidspreker aansluitingen bevinden zich dichterbij de printplaat voor een korter signaalpad.

Solide ontwerp

Marantz PM8006 is een stevige stereo versterker dankzij de solide aluminium behuizing. De voetjes van de Marantz PM8006 zijn zo ontworpen dat ze ongewenste trillingen dempen.

Hoogwaardige materialen

Verder is de ringkerntransformator van de PM8006 dubbel afgeschermd, beschikt de stereoversterker over een triple bodemplaat en zijn zelfs de massief koperen luidsprekeraansluitingen vernikkeld.

Nieuwe features

Verder is de PM8006 voorzien van een nieuw ontworpen, bewegende magnetische phono equalizer en een elektrische volumeregeling voor een betere scheiding.

Basis van uw Hifi set

Met een scala aan technische hoogstandjes vormt de Marantz PM8006 het hart van uw Hifi set en is het gegarandeerd een investering voor jaren.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Marantz bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Marantz producten bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 70 W/8 ohm rms
Nieuw ontworpen elektrisch volumecircuit
Buitengewone Marantz Musical Phono EQ trap
Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
Drielaagsbodemplaat
Vergulde in-/uitgangen, waaronder een Phono-ingang (MM)
Dubbel afgeschermde ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
Hoogwaardige, originele Marantz SPKT-1+ speakeraansluitingen (A/B schakelbaar)
Verkrijgbaar in zwart en zilver-goud

Kijk ook eens naar