Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2500
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495

Ook voor Marantz PM8006 Zilver Goud naar Apollo

Art.nr: Marantz PM8006 Stereo versterker Zilver Goud
Marantz PM8006 Stereoversterker is voorzien van vele specificaties. De aansluitingen van de Marantz PM8006 bestaan uit massief messing met een zilveren plaat voor het beste contact met de luidsprekerkabels. De hoofdluidspreker aansluitingen bevinden zich dichterbij de printplaat voor een korter signaalpad.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Marantz PM8006

Stereo versterker

De volledig discrete PM8006 met current feedback is de ideale partner voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

Vermogen

De versterker levert maar liefst 2x70 W bij 8 ohm en de symmetrische circuits zorgen voor een optimaal beeld. De versterker maakt gebruik van een door Marantz ontworpen elektrische volumeregeling en een geheel nieuwe Marantz Musical Phono EQ voorversterkertrap. Dit zorgt voor het zuiverste signaal van uw geliefde vinyl en beperkt ruisniveaus tot een minimum.

Standalone eindversterker in home cinema systeem

De PM8006 biedt ook voorversterkeruitgangen en een Power Amp Direct-ingang, wat hem zeer geschikt maakt als een standalone-eindversterker voor integratie in een meerkanaals thuisbioscoopsysteem.

Tri-Tone-Control-systeem

De aparte regelaars voor lage, midden en hoge tonen van ons Tri-Tone-Control-systeem zorgen voor nauwkeurige geluidsafstemming. Met de elegante en ergonomisch ontworpen afstandsbediening kunt u het apparaat en ook bijbehorende bronspelers eenvoudig bedienen.

Current Feedback

Current Feedback-versterking is een bekende, door Marantz zelf ontwikkelde circuittechnologie die perfect voldoet aan de eisen van Super Audio hoge resolutie muziek voor een reproductie met een ruime bandbreedte en hoge snelheid. De impedantie op het Current Feedback-punt wordt beperkt, wat zorgt voor een zeer lage faseverschuiving.

In tegenstelling tot de conventionele versterking met voltagefeedback maakt de versterking met Current Feedback de eindversterker ongevoelig voor zware luidsprekerbelastingen.

Door Marantz ontwikkelde HDAM-technologie

Marantz heeft zijn eigen discrete circuitkaarten ontwikkeld, genaamd Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) ter vervanging van de versterkers op een chip van anderen. Dankzij discrete oppervlaktebevestigingscomponenten met spiegelbeeldige signaalpaden links en rechts hebben HDAM's een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau dan normale geïntegreerde op-amps, waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat.

Marantz Musical Phono EQ

Lange tijd bestonden de geïntegreerde versterkers van Marantz uit hoogwaardige phono-trappen. De PM8006 versterker bestaat echter uit de Marantz Musical Phono EQ trap en het bedrijf tilt zijn toewijding aan vinyl hiermee naar een hoger niveau. Deze unieke technologie, waarmee het signaalpad in de phono-trap wordt vereenvoudigd voor een optimale geluidskwaliteit, benadrukt de toewijding van het bedrijf aan het afspelen van alle muziekbronnen, of ze nu digitaal of analoog zijn. Marantz Musical Phono EQ maakt het upgraden van de PM8006 met een externe phono-voorversterker overbodig: De versterker heeft een reeds ingebouwd hoogwaardig phono-vermogen.

Ringkerntransformator

De ringkerntransformator heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale EI-kerntransformator. Hij is zeer efficiënt en levert daardoor meer vermogen dan een EI-kerntransformator van hetzelfde formaat. Dankzij zijn vorm genereert hij bovendien bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Vaak onderschat: een hoogwaardige volumeregeling

Een nieuw ontwikkelde elektrische volumeregeling met de nieuwste IC-volumeregeling zorgt voor betere kanaalscheiding, dynamisch bereik en minder vervorming, terwijl het nog steeds aanvoelt als een analoog volumebedieningsapparaat. Voor een meeslepende muziekervaring maakt de versterker gebruik van een nieuwe, door Marantz ontworpen elektrische volumeregelaar voor hoge lineariteit en hoogwaardige kanaalscheiding.

Hoogwaardige, originele Marantz SPKT-1+ speakeraansluitingen

De aansluitingen zijn gemaakt van massief messing met een dikke zilveren plaat voor het beste contact met de luidsprekerkabels. Bovendien bevinden de hoofdluidsprekeraansluitingen zich op lagere hoogte en dus dichterbij de printplaat voor een korter signaalpad.

Vormgeving

Dit komt overeen met de algehele vormgeving van de versterker die gebruik maakt van de kortst mogelijke signaalpaden en hoge stroomsterkte voor een hogere snelheid en betere dynamiek.

Uw persoonlijke deal bij Apollo

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor uw Marantz versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van Marantz 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Geïntegreerde current feedback-versterker met 2 x 70 W/8 ohm rms
Nieuw ontworpen elektrisch volumecircuit
Buitengewone Marantz Musical Phono EQ trap
Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
Drielaagsbodemplaat
Vergulde in-/uitgangen, waaronder een Phono-ingang (MM)
Dubbel afgeschermde ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
Hoogwaardige, originele Marantz SPKT-1+ speakeraansluitingen (A/B schakelbaar)
Verkrijgbaar in zwart en zilver-goud

Kijk ook eens naar