Naar boven
Aanbevolen
SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack SVS Soundpath Subwoofer Isolation System 4 pack De geluidsprestaties van subwoofers gaan vaak gepaard met stevige bassen en trillingen. Om dit te voorkomen heeft SVS geluidsisolerende poten ontwo... 7900
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 5695
SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor SVS Soundpath tri-band Wireless audio adaptor Ideaal voor drukke draadloze omgevingen. SVS SoundPath Tri-Band Wireless Audio Adapter is geoptimaliseerd voor drukke draadloze omgevingen en breid... 20900

Ook voor SVS SB4000 Wit Piano Gloss natuurlijk ;-) naar Apollo

Art.nr: SVS SB4000 Subwoofer Zwart (Piano Gloss)
Deze SVS SB-4000 subwoofer Zwart levert zeer lage frequenties. Voorzien van een krachtige 13.5-inch driver levert deze subwoofer een veel energie met precisie. Aangedreven door een 1200 Watt RMS versterker met een piekvermogen gemeten op 4000+ Watt. Ook heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om de SVSound SB-4000 tot in detail af te stemmen en te bedienen met de subwoofer DSP smartphone app.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

SVS

SB4000 Subwoofer Zwart
Piano Gloss


De absolute top in Home cinema

Met deze SVS SB-4000 kiest u voor de absolute topklasse onder thuisbioscoop- en Hifi systemen.

Zeer lage frequenties

Deze SB-4000 subwoofer levert zeer lage frequenties, die iedere Hifi liefhebber versteld doen staan. Voorzien van een krachtige 13.5-inch driver levert deze subwoofer een veel energie met precisie. Aangedreven door een 1200 Watt RMS versterker met een piekvermogen gemeten op 4000+ Watt.  Bovendien beschikt de versterker over een volledig discrete MOSFET-uitgang en het geavanceerde Digital Signal Processing (DSP). 

Subwoofer DSP smartphone app - Ook heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om de SVSound SB-4000 tot in detail af te stemmen en te bedienen met de subwoofer DSP smartphone app.

Intens en een High end bassweergave

Het ontwerp van deze SB-4000 levert een intense basweergave, zowel hoorbaar als voelbaar in het menselijke middenrif. Frequenties reiken lager dan het menselijk gehoor met een gedetailleerde verfijndheid. De geraffineerde DSP versterker, innovatieve driver en gesloten behuizing verzorgen ruimtelijke en diepe bassen met zeer hoge output levels. Zeker gezien de afmetingen: 465 x 452 x 531 millimeter.

Deze subwoofer van een, laten we zeggen, gemiddeld formaat vormt een perfecte optie als u uw home cinema audio wil upgraden naar een high-end basweergave. Met het oog op de prijs-kwaliteitsverhouding troeven de prestaties van de SB-4000 veel grotere en duurdere subwoofers volledig af.

Ongeëvenaard

Laat u verrassen door de viscerale energie die voortkomt uit de SB-4000 en geniet elke luistersessie van zeer diepe bassen. Door toepassing van dezelfde technologie als in de prijswinnende 16-Ultra subwoofer modellen, overtreft de SB-4000 alle verwachtingen. Bereid u voor op een ongeëvenaarde lage frequentiediepte met veel kracht en detail.

Driver constructie & Sledge STA-1200D versterker

SVS SB-4000 is in staat om de volledige potentie van de Sledge STA-1200D versterker met veel precisie en controle te benutten. Zo past de subwoofer zich moeiteloos aan op de afmeting van uw luisterruimte en produceert kamervullende bassen dankzij hoge geluidsdrukniveaus. 

De dubbele ferriet-magneet motor zorgt voor een immense magnetische kracht en uitslag, waarmee de 13.5-inch driver frequenties produceert die ver onder de grenzen van het menselijk gehoor liggen. Om vervorming en kracht compressie te minimaliseren is de spreekspoel rondom omwonden met een acht-laags aluminium platte draad. HIerdoor ontstaat er een uitstekende lineariteit en warmteafvoer voor een nauwkeurige controle. Verder beschikt de driver over een lichte en stijve composiet conus met een stofkap van glasvezel. De conus genereert een enorme output met een uiterst nauwkeurige frequentierespons.

Krachtige Sledge versterker

Sledge STA-1200D versterker beschikt over een Klasse-D design in combinatie met een volledig discrete MOSFET output. Gemeten op 1200 Watt RMS met een piekvermogen van 4000 Watt. Dit resulteert in een niveau van moeiteloos vermogen met een geavanceerde signaalverwerking die u bij geen enkele subwoofer fabrikant terug zal zien.

Mosfet

Een MOSFET versterker levert een voltage van 15 volt op de uitgangen in plaats van de gebruikelijke 12 volt. Door deze hoge mate van stroom output ontstaat er een immense uitvoer met een realistische en natuurgetrouwe basweergave.

De meest geavanceerde digitale processor die ooit in een subwoofer is gebruikt. Zo  handhaaft de DSP absolute nauwkeurigheid en een perfecte geluidskwaliteit. Dit is te danken aan geavanceerde tuning binnenin de behuizing, geoptimaliseerde frequentierespons curves, krachtige DSP-bedieningselementen en meer. 

Omdat de versterker soms te maken krijgt met grote spanningsfluctuaties door instabiele stroom zorgende Active Power Factor Correction (PFC) en aardlus isolator voor onderdrukking van ongewenst pieken. Daarnaast dienen deze features als spanningsregelaar en lijn conditioner. Een geïsoleerde stroomkring minimaliseert ruis via de vloer door mogelijke resonanties te elimineren.

Een persoonlijk (SVS) advies op maat

Wilt u meer weten over SVS of een Hifi advies op maat? U kunt ons bereiken via 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl

Een verbluffende geluidskwaliteit 

Het merk SVS is volgens velen het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.
 

Apollo, al meer dan 35 jaar

Ook voor uw SVS Subwoofer SB 4000 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.


Kijk ook eens naar

  • Antimode X2 Antimode X2 Met de X2 corrigeert u één paar full-range luidsprekers + subwoofer (2.0/2.1) of alleen subwoofer(s) (0.1/0.2) in een akoestisch imperfecte ruimte ... 59900
    Meer info Toevoegen